Szálkás, izmos srácok! Ismerkedünk? 19/L BP
Figyelt kérdés
Sziasztok! 17-23 éves kor között ismerkednék szálkás, izmos srácokkal. Privibe küldjetek képet is, viszonzom.2015. máj. 3. 09:19
11/17 anonim válasza:
Izmos,jokepu stimmel a visszajelzesek alapjan.:DDD A kor kriterium,es a szalkassag nem annyira stimmel.:( de az elso ketto garantalt.:D meghat leszamitva azt a parszaz km-nyi utazast,rendesen helyben hagynalak.If u know what I mean.😏😏
13/17 A kérdező kommentje:
9-es: szimpátia esetén nem fontos a távolság. :)
10-es: nem gond, küldheted.:)
11-es: felcsigáztál:)
2015. máj. 3. 10:25
14/17 anonim válasza:
De csak akkor akarj ilyen srácot ha te is legalább fittneszeszes, izmos alakkal rendelkezel..... És ez nem így megy a vonzalomhoz bizony nem elég pár kg izom vagy pár kocka..... Én láttam már gyönyörű nőt aki abszolùt nem keltette fel a szexuális érdeklődésemet hiába volt szép , de volt h egy tök átlagos csaj olyan kisugárzással és olyan megjelenéssel , viselkedéssel rendelkezett h iszonyato nagy vonzalmat keltett bennem és jobvan tetszett mint a szebb elődje.....
15/17 A kérdező kommentje:
14-es: Sok mindenben igazad van, de miért akarod meg mondani nekem, hogy számomra mi vonzó? :) Az hogy mi, hogy működik, mindenkinek a saját megítélésén múlik, ill. arra is kell bízni. Amit írtál, kinyilatkoztatás.
2015. máj. 3. 10:30
16/17 anonim válasza:
valakinek küldött vissza képet?
17/17 Thomika20 válasza:
Na az ilyen sza.rháziakat tartom egy utolsó ku.rvának. Bas.zasd szét magad a sz.arba aztán lessél, hogy mikor normális pasi akarna veled lenni, majd egynek se kellesz, mert hülye ri.banc vagy. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!