Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A vékonyabb alkatú fiúk miért...

A vékonyabb alkatú fiúk miért nem jönnek be a lányoknak?

Figyelt kérdés

2015. máj. 2. 23:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#9: n jó, ha nem vagy vékonyabb alkat, akkor végül is mire vagy kíváncsi?
2015. máj. 3. 00:31
 12/15 anonim ***** válasza:
Pont titeket imádnak, te paraj.
2015. máj. 3. 00:32
 13/15 anonim ***** válasza:

# 12

Ne kamuzz!

2015. máj. 3. 00:52
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem egy vékony srác tetszik és csak 170 cm kb. és 57 kg, én meg 162 cm vagyok szóval van olyan lány akinek ez bejön. :D Én vagyok az élő példa rá. Egyébként a fiú 3 évvel idősebb nálam. :) L
2015. máj. 3. 12:03
 15/15 anonim válasza:
Pokolian finnyás vagyok nő létemre. Talán mert megerőszakoltak. Egy pasi teste épp ezért legyen műalkotás. Magazinra való, modell szépségű test és ne undorítson egy testcellája sem. Akkor van esélye. Egyébként is van elvileg esélye, de sosem bírom elviselni a gyönyörűség hiányát. Addig szekálom a nem szép pasimat, amíg el nem menekül. Ugyanaz a pasi tíz kiló plusszal mar nem volt nekem jó, addig meg elepedtem érte. Szerintem a génjeimben van ez. Nekem nem a legjobb, de nem tudok rajta változtatni. Még szerencse, hogy a párom gyönyörű. Rossz napjain néha mar volt, hogy megtaláltam
2015. jún. 21. 02:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!