Rockkedvelő fiúk, valaki beszélgetni?
Beszélgetés nem feltétlenül ismerkedés:) 15/L
Pár banda a kedvencek közül:
-Bring me the horizon
-Black veil brides
-Thousand foot krutch
-Hooligans
-A day to remember
-Five finger death punch
-Hollywood Undead
-Five finger death punch jó de az új szerelmem ez:
a hooligans nem rock. azért mert tetkósak?
hallgass eluveitiet, vagy three days gracet. az meg már túl sok a jóból, de összehasonlítási alapnak megteszi.
A cím alapján gondoltam, rád írok, de amikor megláttam ezt a felsorolást, elment a kedvem tőle.
Ez rock? Ez trágya, nem rock.
Jó, hát azért technikailag az Eluveitie és a Three Days Grace se atyaúristenek a maguk műfajában se. Egyébként rocknak rock* végül is ez mind, csak inkább olyan, mint az újságok közt a Blikk.
*Mert ugye nem metálról meg trú zenéről volt szó, csak rockról, abba meg még egy Beyoncé-szám is beleférne, ha lenne valami "kemény" dala.
Egyébként szeretem, hogy abban a pillanatban, hogy rockról van szó, előbukkannak a zeneszakértők. :D Az mondjuk tény, hogy bennem is van elég nagy adag elitizmus, ami azokról az időkről maradt bennem, amikor még a Metal-Archives fórumait bújtam egész nap. Szerintem viszont egyébként nem ez egy kapcsolat alapja (bár ha csak barátkozni akarsz, akkor nem szóltam).
Addig egy szót se szólj, amíg nem hallgattál Disztraktort!
Trú agrár metál forevör!
Amiket hallgatok:
-Being me the horizon
-Hollywood Undead
-Asking Alexandria
-Slipknot
-Suicide Silence
-Avenged Sevenfold
-Black Veil Brides
-Disturbed
-Heaven Shall Burn
-Sleeping With Sirens
-Pierce the Veil
-Iron Maiden
-AC/DC
-Metallica
-Marilyn Manson
Most hírtelen ennyi jutott eszembe!
Írj ha gondolod! 16/F ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!