Az emberek miért erőltetnek olyan számukra élvezetes dolgokat a másikra, amit az nem akar?
Cigit, alkoholt, bulizást, szexet, drogot?
Nem mindenki teszi, de ez az általános. Ha valaki nem akarja, hát nem akarja, miért kell tukmálni?
Pontozás. Istenem... kicsit idősebb vagyok ezeknél a srácoknál, manapság úgy tűnik nagyon fiatalon kezdődik a költség haszon elemzés, nem tőled hallom először, hogy így működik a világ :)
Nézd, az életben hozunk döntéseket. Én is hoztam olyan döntést, hogy inkább eltávolodtam korábbi barátoktól azért, mert az életstílusuk olyan irányt vett, amit én nem szerettem volna magamnak. Dönthettem volna úgy is, hogy én is beszállok, de nem tettem, és nem is bánom. Lehet, hogy nincs sok barátom, de maradtam az aki vagyok.
Te meghozhatod a saját döntésed, hogy beszállsz vagy kimaradsz, de bármit is döntesz, azon kár emésztened magad, hogy milyenek az emberek, mert ezt valószínűleg nem tudod megváltoztatni
Ma sokáig melóztam, hulla vagyok és semmi kedvem kitenni lábam a házból, nekem így tökéletes a mai nap. De ha neked nem, hát tegyél ellene, még fiatal az este.
Ez a pontozás létezik, mikor először kezdett pontozgatni egy srác a képembe, azt hittem rosszul hallok...aztán kiderült, hogy halál komolyan gondolja...:/
...hasztakürva...
Én ezek szerint tényleg nem tudok a világról semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!