Ha tetszem neki, akkor miért felejt el alapvető dolgokat? 19L
Figyelt kérdés
Miért felejt el olyan dolgokat, amikről beszéltünk? Alapvetőeket. Persze van, amikre emlékszik, magától is mondja, hogy: 'igen, tudom, már mondtam, hogy ez és ez...' A koromat vagy 3-4-szer is megkérdezte. Már az én arcom szakadt le...
Miért van az, hogy egyes dolgot megragadnak benne, míg más dolgokat simán elfelejt, amiért finoman, poénkodva le is szúrom, hogy: 'szedj már bilobilt stb.'
Nem figyel?
Pedig amúgy figyel rám társalgás közben, meg kérdez nagyon sok mindent, csak nem ott jár az esze?
Szerintetek?
2015. máj. 2. 13:34
1/6 anonim válasza:
Sztem egyszerre tobb mkivel ismerkedik, es osszekavarodik neha. Velem is volt ilyen :D
4/6 anonim válasza:
Velem is előfordul, ha új munkahelyen vagyok. Volt olyan ott dolgozó, akitől háromszor kérdeztem meg, mióta dolgozik ott. :D Sok emberrel egyszerre nehéz ismerkedni:S
5/6 A kérdező kommentje:
Ő nem ismerkedik sok emberrel, nem netezik sokat, személyesen meg főleg nem cseveg csajokkal. :)
2015. máj. 2. 13:49
6/6 anonim válasza:
Velem is volt ilyen hogy mondta a lány a dolgokat és egy idő után megfeledkeztem róla, persze nem szándékosan és nem azért mert másokkal is beszélgettem vagy mert nem figyeltem volna rá.
Kissé nehéz eset vagyok:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!