A nőknek fontos, hogy legyen az illető magabiztos, domináns, de az már nem érdekli őket, ha valaki mellé hülye is?
Nekem volt egy ilyen barátom, akit a kérdésben leírtál, és az azért volt, mert félénkebb lány vagyok, és hihetetlenül vonzó volt, hogy a srác meg totál nem ilyen volt, és hogy képes volt irányítani a dolgokat, nem mindig arra várt, hogy én mondjam, meg mi legyen... Viszont nagyon bunkó volt, ezért előbb-utóbb szakítás is lett a vége.
Mostanában már máshogy állok ehhez, de az továbbra is nagyon fontos nekem, hogy egy férfi legyen férfi, igenis merje megszólítani a lányt, kezdeményezzen, és tudja, hogy mit akar! De nagyon fontos az is, hogy értelmes és intelligens legyen.
Van egy baráti pár a társaságban. Külső szemlélő nem is érti, hogy mit keres a lány a srác mellett..meg egyáltalán miért vannak barátai.
Egy végtelenül intelligens és okos srác, igaz rá a magabiztos, domináns viselkedés és sokan mégis azt látják, hogy ki ez a hülye..
Nem egyszerű a közelébe férkőzni, megvan a maga kis köre, nehéz elérni a figyelmét. Én nagyon szeretem őt. Az hogy más mit lát..azt meg ugye ki nem szarja le. Nem érdekli mások véleménye, csak a barátaira, családjára, barátnőjére ad.
Ennyit arról, hogy valaki hülye..
Illetve azt hozzátenném, hogy nekem is volt ilyen barátom.
Ahogy a párommal beszélgetünk, néha elgondolkozok, hogy vajon mit gondolhatnak az emberek, ha elkapnak egy két mondatot a beszélgetésünkből és nem ismernek minket.
Folyton húzzuk a másikat, beszólogatunk, de míg mi mindennek tudjuk a pontos jelentését, addig más csak azt látná, hogy milyen paraszt velem én meg miért vagyok hisztis pcsa.
PEdig nem paraszt velem, én meg aztán végképp nem vagyok hisztis pcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!