Hol tudnék siket lányokkal ismerkedni? 15/F
Nem tudom miért, de valahogy mostanság belegondoltam, hogy mennyivel "izgalmasabb" lehet egy ilyen problémásabb lánnyal a kapcsolat, mint egy átlagossal.
Tehát ugyebár sokkal macerásabb minden tekintetben egy ilyen dolog, de ez valamiért engem nagyon vonz.
Hogy-hol tudok siket lányokkal ismerkedni (ceglédi vagyok, ha ez számít)?
most azért kell ilyen lány h minden gond nélkül tudja neki bármit mondani?
amúgy jelbeszédet nem ismered nem fogsz tudni vele kommunikálni max neten
Mi lenne, ha megfordítanád? Elmennél, és megtanulnád a jelnyelvet. Egy 9 hetes A1 szintű tanfolyam 22 ezer forint (ha diák vagy, még ennyi sem), ha komolyan gondolod, akkor sem az idő, sem az ár nem vészes.
Ezzel bizonyítanád, hogy nem csak egy kósza fantázia, hanem komolyan gondolod.
A tanfolyamon sok emberrel fogsz találkozni, akiken keresztül megtudod erre a választ.
Addig viszont csak úgy tűnik, hogy vagy egy fél órája felmerült perverz fantáziád akarod csak megélni, amit egy pár hét után elfelejtesz, szerencsés esetben addig nem találsz egy lányt sem akit megbánthatnál, vagy másként nem találsz éppen nőt, és próbálsz olyan területet találni, ahol szerinted könnyen kaphatóak lesznek a lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!