16 és 22 év közötti lányok: 10-ből hány pontot adnátok a kinézetemre? Tudom, hogy már sok ilyen kérdés van, de kiváncsi vagyok.
2015. máj. 2. 09:13
3/16 anonim válasza:
Olyan vagy, mint valami kis felborzolt mackó. 4/10
4/16 A kérdező kommentje:
Ja igen még arra megkérnélek titeket, hogy tippeljétek meg a koromat.
2015. máj. 2. 09:20
5/16 anonim válasza:
A pontozás szerintem nem jó ötlet, inkább írok véleményt. A morcosság szerintem is sokat ront és az is,hogy kilóg a szőr a melkhasodon...
Amúgy oké.
Nekem nem vagy a típusom, mert a szőkék tetszenek, én is az vagyok.
L20
6/16 anonim válasza:
Szia! Én 23 éves vagyok, és bár nem pontozlak, mert azt nem szeretem, leírom a véleményemet rólad. Szerintem nagyon nagyon jól állna neked, ha oldalról a frizurádat lenyiratnád, és középen bezseléznéd kicsit úgy, hogy ne legyen frufrud. Szerintem úgy nagyon jól néznél ki. Így sem vagy rossz,de így kicsit kisfiús a kinézeted.
7/16 anonim válasza:
Utolsó vagyok, úgy sokkal férfiasabb lennél! :-)
Érted mire gondolok a frizurával kapcsolatban..? A fejed tetején középen meghagyod a hajadat, belövöd, oldalt viszont nyírasd le, ha nem is teljesen, csak kicsit.
8/16 anonim válasza:
Nem vagyok lány, de az utolsóra reagálva ezt még hozzáfűzném:
"Ádám bátyám pávát látván száját tátván pávává vált." : P
9/16 anonim válasza:
Jó, nem úgy gondoltam hogy páva legyen.. kicsit férfiasan lője be a haját. ;)
10/16 anonim válasza:
Én is egyet értek azzal hogy oldalt jól álna a KIS nyírás és középen pedig felfelé fésülnéd.Fontos hogy kis nyírás ne pedig kopaszra aztán a fejed tetején ugy alla hajad mintha egy gyepteglat tettel volna oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!