Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tinderes segutseg kellene!...

Tinderes segutseg kellene! Hogyan tovabb?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tinderen lett egy parom akit nagyon szimpatikusnak talalok, ramentem h uzenet kuldese, aztan megsem kuldtem semmit.. De nem tudtam hogy eltunik! Kerlek segitsetek, hogyan tudnek vele ujra kapcsolatba lepni?

2015. máj. 2. 00:00
 1/8 anonim ***** válasza:

B@ zd azt hittel az valami új betegség.. :o

Próbáltad újra megkeresni? Vaagy esetleg (ha ez 1 weboldal :D) lépj kapcsolatba a weboldal szerkesztőivel és kérj tőlük segítséget..

2015. máj. 2. 00:04
 2/8 Girls are ridiculously shallow ***** válasza:
Azt is ebben a témakörben fogjátok megkérdezni, hogy a Wordben hogyan húzod alá hullámos vonallal a szex szót? Mert kb. ugyanannyi köze van ehhez a kategóriához.
2015. máj. 2. 00:04
 3/8 anonim ***** válasza:
#2: A Wordben? Mutasd meg hol van társkereső benne!:)
2015. máj. 2. 00:06
 4/8 Girls are ridiculously shallow ***** válasza:

Kedves hármaska, a kérdés egy szoftver használatára vonatkozott, arra pedig külön kategória van, függetlenül attól, hogy mire szolgál az alkalmazás.

Másik példa: nem a politika rovatban fogod megkérdezni, hogy a foxnews.com-on hogyan nyitod meg az Egyesült Államok politikájával foglalkozó híreket.

2015. máj. 2. 00:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, egy sz.r vicc akart lenni, fogalmazni nem tudok... de te nyertél itt késő este, elismerem! :D
2015. máj. 2. 00:11
 6/8 A kérdező kommentje:
Tenyleg szeretnem megtalalni de fogalmam sincs hogyan kell ujra ratalalni az appon
2015. máj. 2. 00:28
 7/8 Yorxun Yorxun ***** válasza:
Sehogy. Pont ez a lényege annak az alkalmazásnak.
2015. máj. 13. 19:14
 8/8 anonim ***** válasza:

Attól nem tűnik el senki, hogy nem küldtél neki üzenetet. Akkor tűnik el, ha valamelyikőtök a szétválás gombra kattint.

Sajnos sokan vannak a Tinderen, akik mindenkire igent nyomnak kíváncsiságból, aztán amikor tényleg match van, akkor kezdenek el mérlegelni, hogy akarnak-e ismerkedni. Nekem is volt már többször, hogy match-em volt, de mire megnéztem volna, már eltűnt a listámból az illető.

Az ilyenek miatt egy másodpercig nem bánkódom, szánalmasnak tartom, szánalmas alakokkal meg úgysem akarok ismerkedni... :P

2015. máj. 15. 02:54

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!