Miért gondolják, hogy a szép lányoknak tökéletes az élete?
Miért hiszi mindenki, hogy nekik nem lehetett nehéz életük?
Nem lehetnek szegények, önbizalomhiányosak, munka nélkül, család nélkül, pénz nélkül?
Azért, mert ha csúnya vagy, első látásra kevesebb embernek vagy szimpatikus, mivel amit először látsz, az a külső, ez sokszor emberi kapcsolatok terén hátráltat.
Illetve a csúnya nőkbe általában már gimnáziumban beleégett a sok cseszegetés, önbizalomrombolás. Állásinterjún is megesik, hogy ha jó melled van, meg szép vagy, előbb felvesznek, mint ha csúnya, de valamivel több tapasztalattal/képességgel rendelkezel. Tegyük fel, látnál két EGYFORMA önéletrajzot, kit vennél fel? Egy 214 kilós pasit, vagy egy modell alkatú csávót?
Pénz kell? Szép vagy?
Bárki elfogadna egy szép csajt, a pénzes csávók pedig megkapják őket. Szerezz tehát egy pénzes csávót!
Ennyi.
Nem igaz, hogy a szép külsővel semmit nem lehet elérni.
Azt mondod, nem lesznek például barátaid ettől: a céghez többen érkeztünk újoncok egyszerre, mindenki kb azonos korosztály. A csinos csajokat rögtön bevették a céges bulikba, lett ebéd partner, hívták őket mindenféle munka utána eseményekre. A kevésbé csinos lányok, a srácok nem reménykedhettek ugyanebben...
Ezek után azt mondod, hogy a szépség nem nyit meg kapukat? Lehet, hogy csak észre sem veszed, hogy mennyi mindent kapsz anélkül, hogy tennél érte, amiért másnak keményen meg kell dolgoznia. És igen, a szépség mindenhez nem elég, diplomát nem lehet vele valóban szerezni, de azért jegyzetekhez könnyebb jutni csinos lányként, ha nem tudtál bemenni az órára :P
Tényleg nagyon sok kaput megnyit a szépség, ezt sokszor csak azok az emberek veszik észre, akik nem kapják meg ugyanazokat. Nem intéz el mindent helyetted a szépséged. küzdeni kell sok dologért, sőt szerintem sokszor be is kell bizonyítani, hogy nem csak egy üres fej csinos pofi típus vagy. De ne legyünk álszentek, pl. pasikba a szép lányok sokkal többet válogathatnak, valóban egyetemen is, nekik egyszer vagy egyszer sem kell jegyzetet kérniük, vagy ne adj isten, hogy küldje át valaki a megoldásokat, ZH-ról, háziról, vagy írja meg helyette, ezt már én a "k*rválkodás" korai fázisának is tekintem. És valóban, könnyebben lesz ebédpartnerük, előbb kezdenek el feléjük nyitni az emberek.
Viszont itt a kommentárok között olvastam többször a "pénzes csávó" effektust, egyrészt ha összeszedne egy ilyet, utána meg megszólnátok, hogy mekkora r*banc? Mert megszólnátok! Miért baj az, ha nem a szépségéből akar pénz harácsolni, elég kifogásolható módokon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!