Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért gondolják, hogy a szép...

Miért gondolják, hogy a szép lányoknak tökéletes az élete?

Figyelt kérdés

Miért hiszi mindenki, hogy nekik nem lehetett nehéz életük?

Nem lehetnek szegények, önbizalomhiányosak, munka nélkül, család nélkül, pénz nélkül?

2015. máj. 1. 14:38
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
A leírtakból nem tud lejönni, milyen a kisugárzásom, ami egyébként köszöni, jól van
2015. máj. 1. 15:06
 22/31 anonim ***** válasza:

Azért, mert ha csúnya vagy, első látásra kevesebb embernek vagy szimpatikus, mivel amit először látsz, az a külső, ez sokszor emberi kapcsolatok terén hátráltat.

Illetve a csúnya nőkbe általában már gimnáziumban beleégett a sok cseszegetés, önbizalomrombolás. Állásinterjún is megesik, hogy ha jó melled van, meg szép vagy, előbb felvesznek, mint ha csúnya, de valamivel több tapasztalattal/képességgel rendelkezel. Tegyük fel, látnál két EGYFORMA önéletrajzot, kit vennél fel? Egy 214 kilós pasit, vagy egy modell alkatú csávót?

2015. máj. 1. 15:18
 23/31 anonim ***** válasza:
#21 dehogynem, a folyamatos sírás, meg elégtelenkedésből ez jön le. Ha rendbe vagy, akkor nem tudom, mire fel a nyavajgás.
2015. máj. 1. 15:19
 24/31 A kérdező kommentje:
Külsőleg rendben, az életem meg romokban
2015. máj. 1. 15:22
 25/31 anonim ***** válasza:
ilyen meg mindenkivel történik az életében, nem is csak egyszer. Akkor ennek semmi köze a külsődhöz, a kérdésed totál hülyeség volt.
2015. máj. 1. 15:25
 26/31 A kérdező kommentje:
Velem nem egyszer történt, hanem folyamatosan tart, amióta élek
2015. máj. 1. 15:26
 27/31 anonim ***** válasza:
Aki ilyet gondol, az vagy fogyatékos, vagy buta kis tini.
2015. máj. 1. 16:36
 28/31 anonim válasza:

Pénz kell? Szép vagy?

Bárki elfogadna egy szép csajt, a pénzes csávók pedig megkapják őket. Szerezz tehát egy pénzes csávót!

Ennyi.

2015. máj. 1. 20:17
 29/31 anonim ***** válasza:

Nem igaz, hogy a szép külsővel semmit nem lehet elérni.

Azt mondod, nem lesznek például barátaid ettől: a céghez többen érkeztünk újoncok egyszerre, mindenki kb azonos korosztály. A csinos csajokat rögtön bevették a céges bulikba, lett ebéd partner, hívták őket mindenféle munka utána eseményekre. A kevésbé csinos lányok, a srácok nem reménykedhettek ugyanebben...

Ezek után azt mondod, hogy a szépség nem nyit meg kapukat? Lehet, hogy csak észre sem veszed, hogy mennyi mindent kapsz anélkül, hogy tennél érte, amiért másnak keményen meg kell dolgoznia. És igen, a szépség mindenhez nem elég, diplomát nem lehet vele valóban szerezni, de azért jegyzetekhez könnyebb jutni csinos lányként, ha nem tudtál bemenni az órára :P

2015. máj. 1. 20:26
 30/31 anonim válasza:

Tényleg nagyon sok kaput megnyit a szépség, ezt sokszor csak azok az emberek veszik észre, akik nem kapják meg ugyanazokat. Nem intéz el mindent helyetted a szépséged. küzdeni kell sok dologért, sőt szerintem sokszor be is kell bizonyítani, hogy nem csak egy üres fej csinos pofi típus vagy. De ne legyünk álszentek, pl. pasikba a szép lányok sokkal többet válogathatnak, valóban egyetemen is, nekik egyszer vagy egyszer sem kell jegyzetet kérniük, vagy ne adj isten, hogy küldje át valaki a megoldásokat, ZH-ról, háziról, vagy írja meg helyette, ezt már én a "k*rválkodás" korai fázisának is tekintem. És valóban, könnyebben lesz ebédpartnerük, előbb kezdenek el feléjük nyitni az emberek.

Viszont itt a kommentárok között olvastam többször a "pénzes csávó" effektust, egyrészt ha összeszedne egy ilyet, utána meg megszólnátok, hogy mekkora r*banc? Mert megszólnátok! Miért baj az, ha nem a szépségéből akar pénz harácsolni, elég kifogásolható módokon?

2015. máj. 1. 23:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!