Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez most egyértelmuen rossz jel?

Ez most egyértelmuen rossz jel?

Figyelt kérdés
Beszélek a sráccal neten, én írtam rá, mert hosszabb ideje figyeltuk egymást, utobb kiderult, hogy tényleg kolcsonosen. Azota lényegében folyamatosan beszélunk neten, de elég ritkán ír vissza, szoval 1-2 orás idokozonként. Én úgy szoktam beszélni az emberekkek, hogy rogton válaszolok, ill.rovid idon belul, aztán elbúcsúzunk ha már nem érunk rá, és máskor írunk újra. Igy megszoktam, hogy mindjárt visszaírok, nem ulok egész nap a gép elott, de egy percem akad, viszont most inkább én sem írok rogton, de így is mindig én várok tovább a válaszára. Nem tudom, ezt lerázásnak szánja-e vagy minek, mert amúgy a kommunikácio jol megy, kérdez is, stb., de akkor is úgy érzem, kicsit gyakrabban is írhatna, mett van, hogy kiírja, hogy látta, mégis eltelik bizonyos ido, míg válaszol. Most akkor nem tudom, mit gondoljak, ill. hogy reagáljak rá. Azt is vártam/várom, hátha elhív valahova személyesen, mondjuk nem telt el sok ido, de kb.mikortol van az, hogy ha nem hív, akkor már nem is fog? Elnézést az ékrzetek hiánya miatt.
2015. máj. 1. 13:55
 1/2 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy már gondoltam, megkérdezem zavarom-e, de nem akarok kétségbeesettnek tunni. Csak szeretném tudni, hányadán állunk vagy valami.
2015. máj. 1. 13:59
 2/2 anonim ***** válasza:
van aki így szokott csak válaszolgatni, mindenkinek. de lehet hogy csak eleinte ilyen, néha én is így viselkedem ha alakulóban van valami. de lehet hogy csak elfoglalt mostanában, zh-k, vizsgák, esetleg érettségi miatt
2015. máj. 1. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!