"Cicababa" lányként sosem lesz esélyem egy másik lánynál, leszbikusként?
Én is teljesen csajos leszbi vagyok, de én szerencsésen megtaláltam a partnerem.
Érdekes amit írsz, mert tényleg tele van a gyakori is olyanokkal, hogy lányos lányként hasonló leszbikust keresnek, de nem találnak, illetve már olyat is olvastam itt, hogy a környezetében az összes fiús leszbi foglalt és olyat keres....:/
Talán tényleg igaza van valamelyik korábbi válaszolónak abban, hogy azt gondolják, hogy csak egy "kíváncsi hetero" vagy, talán ha ezt erélyesen megcáfolod akkor könnyebb lesz a helyzet.
Mindenesetre ne add fel, sok sikert, és ne változz meg! :)
Kedves Kerdezo! Szerintem se valtozz,maradj olyan,amilyen vagy,mert aki megszeret,igy fog szeretni Teged! :) Azt megkerdezhetem,hogy milyen "tipusu" lanyokat szeretsz ,marmint ,hogy fius vagy inkabb a Hozzad hasonlo noies nok keltik fel az erdeklodesed? Megkerdezhetem,mennyi idos vagy? Koszonom valaszolsz ! :)
Egy szinten noies leszbikus no
Én is lányos lány vagyok és engem nem is mindig vesznek észre de szerintem sem kell változnod
Nekem is pl a csajos lányok tetszenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!