Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » "Cicababa" lányként sosem...

"Cicababa" lányként sosem lesz esélyem egy másik lánynál, leszbikusként?

Figyelt kérdés
Azt tapasztalom,hogy a lányosságom miatt nem nagyon vagyok eredményes a lányokkal való ismerkedésben, maximum néha egy szexre vagyok jó, de többet már nem is akarnak tőlem. Tényleg az kéne, hogy én is fiúsan öltözzek? Én így érzem jól magam.

2015. máj. 1. 11:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én is! Szintén a lányos lányokért élek-halok, és hihetetlen nehezen találom meg őket a béna gaydarom miatt. Remélem azért egyszer sikerül. :)
2015. máj. 3. 19:32
 12/18 anonim ***** válasza:
Az unokatesóm szerint nőies leszbikusnak lenni valóságos csapás. Ő egy nagyon szép modell lány, és a többi leszbikus mindig azt feltételezte róla, hogy csak egy kíváncsi heteró, aki viccből vagy kalandvágyból kísérletezik. Így az a fonák helyzet alakult ki, hogy 26 évesen még sosem volt szexuális kapcsolata leszbikusokkal, csak biszex vagy heteró lányokkal. "Jobb híján" már egy éve él együtt egy másik modell lánnyal, de továbbra is egy hasonló társra vágyik.
2015. máj. 3. 20:01
 13/18 anonim ***** válasza:

Én is teljesen csajos leszbi vagyok, de én szerencsésen megtaláltam a partnerem.

Érdekes amit írsz, mert tényleg tele van a gyakori is olyanokkal, hogy lányos lányként hasonló leszbikust keresnek, de nem találnak, illetve már olyat is olvastam itt, hogy a környezetében az összes fiús leszbi foglalt és olyat keres....:/

Talán tényleg igaza van valamelyik korábbi válaszolónak abban, hogy azt gondolják, hogy csak egy "kíváncsi hetero" vagy, talán ha ezt erélyesen megcáfolod akkor könnyebb lesz a helyzet.

Mindenesetre ne add fel, sok sikert, és ne változz meg! :)

2015. máj. 4. 07:00
 14/18 anonim ***** válasza:

Kedves Kerdezo! Szerintem se valtozz,maradj olyan,amilyen vagy,mert aki megszeret,igy fog szeretni Teged! :) Azt megkerdezhetem,hogy milyen "tipusu" lanyokat szeretsz ,marmint ,hogy fius vagy inkabb a Hozzad hasonlo noies nok keltik fel az erdeklodesed? Megkerdezhetem,mennyi idos vagy? Koszonom valaszolsz ! :)

Egy szinten noies leszbikus no

2015. máj. 4. 14:03
 15/18 anonim ***** válasza:
Koszonom ,*ha valaszolsz ! (Es bocsanat az ekezethianyert!)
2015. máj. 4. 14:05
 16/18 anonim ***** válasza:
Élek-halok a nőies és szép nőkért, meg ne változz!!! Olyan kevés van belőlünk. Én is nőies vagyok, még rövid hajjal is azt mondták rám. Régebben a pasik nem hitték el, hogy leszbikus vagyok, mostmár a leszbikusok sem hiszik el, tiszta vicc az egész. :D Nekem pont ez hianyzik, hogy alig van igazán nőies nő a mi világunkban. A csak kicsit fiús lányok sem vonzanak egyáltalán. :/
2015. máj. 5. 23:49
 17/18 anonim válasza:
Én nem vagyok azért cicababa, de eléggé lányos vagyok és 17 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel. Ő eléggé fiús és én úgy szeretem őt, ahogy van. És ő is engem. Igazából először ő vetett rám szemet, szóval nem kell itt megváltozni. :) Megtetszettem neki és elkezdett udvarolni.
2015. máj. 22. 10:27
 18/18 anonim válasza:

Én is lányos lány vagyok és engem nem is mindig vesznek észre de szerintem sem kell változnod

Nekem is pl a csajos lányok tetszenek

2015. jún. 28. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!