28 éves nő vagyok. Fél éve vagyok egyedül . Normalis dolog h nem vágyom kalandra?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 30. 22:09
4/12 anonim válasza:
Tehát attól van lelkiismeret furdalásod, hogy nem vágysz egy kóbor dugásra?
Ez miért lenne gond?
5/12 anonim válasza:
Teljesen normális,én is hasonló cipőben vagyok,én is fél éve,és teljesen elvagyok,jól érzem magam,és boldog vagyok!
6/12 anonim válasza:
Attól függ, hogy mi az ok. Ugyanis a fenti csak okozat.
7/12 anonim válasza:
Sokmindentől függhet. Például az exed iránti jelenlegi érzéseid, attól, hogy milyen gyakran önkielégítesz, és attól is, hogy valószínűleg nem találkoztál olyan személlyel mostanában, aki megmozdított volna benned valamit... Szóval szerintem lehet normális.
8/12 anonim válasza:
Hát épp erre vágyik, hogy valaki megmozditson benne valamit.
9/12 anonim válasza:
AZ érdekes inkább az, hogy itt teszed fel ezt a kérdést. :D :D Tuti, hogy őszinte vagy te magaddal??? :D
38F
10/12 anonim válasza:
Nem, hiába is túráztatod magad, nem vagy különb annál, aki esetleg vágyik.
Amúgy teljesen normális ez is, az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!