Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek van eselyem? 13/L...

Szerintetek van eselyem? 13/L (hosszu)

Figyelt kérdés

13 eves lany vagyok, a fiut neve legyen Imi es o 14 eves.

( bocsanat az ekezetek miatt )

Kb egy honapja jarok kikc boxra ahova Imi is jar. Egyedul vagyok lany, es Imi nagyon sokat segit a nunchakuzas teren:) o mar tobb eve jar. Azt vettem eszre hogy minden edzesen a szemembe nez, mikor nunchakut gyakorolja en meg jatszom a kozonseget akkor is a szemembe nez:) tegnapi edzesen csak ketten voltunk mert minden fiu le betegedett. Nagyon sokat nevettunk:D sokat dicseri a tudasom..en is az ovet. Lesz nyaron 5 napos edzo tabor ahova harman megyunk a csapatbol en egy srac meg Imi.. Na de felek neki meg mondani hogy tetszik:/ o nem az a helyes srac.. Es felek hogy a szuleim mit szolnanak. Elozo baratommal is miattuk lett vege.. " neked jobb kell" -.-" nekem nem a kulso szamit! Hanem maga a szemelysege! Szerintetek? Van esely?

2015. ápr. 30. 19:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen van próbálkozz csak be . De am ez nem számít itt hosszúnak csak ugy meg sugom :D
2015. ápr. 30. 19:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ha Iminek hívják akkor nem sok esélyed van :(
2015. ápr. 30. 19:49
 3/8 anonim ***** válasza:
találkozzatok és beszélgessetek többi majd jön az magától ,sok sikert a randihoz
2015. ápr. 30. 19:59
 4/8 anonim ***** válasza:
13 évesen amúgy sem kéne ezzel foglalkoznod...
2015. ápr. 30. 20:14
 5/8 A kérdező kommentje:

13 evesen fiatal vagyok..de nem tehetek arrol hogy bejon nekem:)

Tegnap egyutt boxoltunk..a nagyon kedves meg minden...de lehet hogy csak szimplan baratsagbol.. En nem ugy latom hogy mindenkivel ilyen kozombos lenne, es akarhanyszor hazi buliba vagyunk folyton nez es ha ra nezek akkor el veszi a tekintetet. Barati koreben tartozkodva is nez..de mikor ra nezek akkor flegman masfele nez. Kikc boxon meg mosolyogva nez a szemembe. (kicsit zavaros a leirasom.elnezest) de mar en magam sem tudom mit gondolok..vagy hogy o mit gondolhat:/

2015. máj. 7. 18:12
 6/8 anonim válasza:

ááá azt hiszem ismerlek..

nem is gondoltam volna.. háát

2015. máj. 7. 18:12
 7/8 anonim ***** válasza:
kick boxon nunchaku? hazudsz ribi
2015. máj. 7. 18:38
 8/8 A kérdező kommentje:

Igen, kikc boxon nunchaku...mi ebben az erdekes? Az ora elso feleben be melegitunk aztan nunchaku majd box...

Nem ismersz,de elitelsz..milyen aranyos:)

2015. máj. 8. 06:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!