Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan lépjek kapcsolatba vele?

Hogyan lépjek kapcsolatba vele?

Figyelt kérdés

Van egy srác a suliban, aki nagyon tetszik.

Azonban az az igazság, hogy nem ismerjük egymást személyesen. Egy évvel fölöttem jár, szünetekben szoktam látni, és ennyi.

Van rá bármi esély, hogy összeismerkedjünk?

Tud valaki valami tényleg hasznos tanácsot, ötletet adni?

Nem vagyok valami rámenős típus, így az nem fog összejönni, hogy csak úgy fogom magam és odamegyek, stb.

Nagyon megköszönném, ha tudna valaki valami okosat mondani. :)

2015. ápr. 30. 14:50
1 2
 11/15 anonim válasza:
Mosolyogj ra a sracra, ez megadja neki a kezdoloketet hogy radirjon ha tetszel neki....vagy csak szimplan nezzed vagy szemezz vele! Ennyi mar eleg!
2015. máj. 6. 14:43
 12/15 anonim ***** válasza:

Na itt lassan kialakulhat egy munkacsoport. :-)

Legyél a szeme előtt. Keresd a tekintetét, és nézz a szemébe, mosolyogj rá. Ha nem segít, dobd meg papírrepülővel :-) Nincs közös ismerősötök, valakit nem ismersz az osztályából?

2015. máj. 6. 15:03
 13/15 A kérdező kommentje:

Háááát, a papírrepülőt lehet inkább kihagynám. :D

De, van egy csaj az osztályából, heti egyszer együtt járok vele különórára, meg van elég sok közös ismerősünk, de aki hozzám közel áll, az hozzá nem áll annyira, aki meg neki közeli ismerőse, azzal meg én nem vagyok olyan viszonyban.

Az a legnagyobb bajom, hogy nemsokára vége a sulinak, és nem tudom, hogy lesz utána. :P

2015. máj. 6. 17:01
 14/15 anonim ***** válasza:
Zsebtükörrel csillogtasd a szemébe a napot, aztán szaladj el, vagy mondd azt, hogy jaj bocs, direkt volt! Hát bárhogy is, de valahogy fel kéne hívni magadra a figyelmét. A virágok hogy hívják fel magukra a méhecskék figyelmét? :-) Remélem lesz még válasz!
2015. máj. 7. 09:02
 15/15 A kérdező kommentje:
Szóval legyek színes, és illatozzak. :D
2015. máj. 7. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!