Fiatalabb lányok, nektek mekkora szerepet tölt be, hogy a pasinak van-e autója?
Én pont ezért többször eljátszottam azt, hogy autóval mentem a randira, de tömegközlekedéssel oldottuk meg a jövést menést (múzeum, mozi, étterem stb).
S sok minden kiderült ilyenkor.
Mondjuk én szeretek is metrózni, buszozni. :D :D
Huszonéves lányok akkor lettek készségesek, amikor kiderült, hogy közelben van az autóm is. (ezeket csak simán meghúztam egyszer-kétszer) a 30 fölöttieknél érdekes módon ez nem volt gond soha. Onnan volt tartós kapcsolatom is.
38F
Egy férfi válasza:
Elméletileg rábökik sokan, hogy nem, pedig de!
- Tudat alatt is jobb egzisztenciával rendelkező jelölt inkább befutó (sosem hallottam nőket arról beszélgetni, hogy "Te, melyikkel menjek randizni? A Trabantos Jánossal, vagy a Porsches Billel?")
- Könnyebben benedvesedik a lányok bugyija egy olyan randin, ahol kocsival viszik-hozzák őket, az utazás ripsz-ropsz alatt megvan és mondjuk a naplementét is meg lehet nézni a Gellért-hegyről minden gond nélkül, ellenben azzal, hogyha mondjuk 20 percet buszoztok a találkozás után romantikusan seggszag-fingszag-hónaljszagban, hogy eljussatok egy normálisabb helyre meginni valamit.
- stb
" hanem ebböl veszi, hogy a srác busszal jár,"
Hát, igen, az tényleg gáz. Tudod, milyen nehéz manapság egy busszal parkolni? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!