Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Mi (k) az (ok) a...

Lányok! Mi (k) az (ok) a tulajdonság (ok), amitő kívánatos számotokra egy férfi?

Figyelt kérdés

Nem egy éjszakás kalandokra gondolok, hanem hosszútávú kapcsolatra.

Nem írok semmit, ami szerintem számít és hogy én milyen vagyok, mert sok kérdésnél láttam már, hogy kiforgatják az ember szavait egyes válaszolók.

Annyit kérek, hogy őszintén írjatok le mindent, ami valós és úgy gondoljátok, hogy sokat számít egy párkapcsolatban, mert így talán rájövök végre, hol van a hiba bennem.

Főleg lányokra lennék kíváncsi, korral együtt.

27/F

2015. ápr. 30. 08:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

itt nagyreszt tinilanyok irkaljak le milyen pasijuk van..te 27eves szuzkent hozzajuk mered magad? hany kerdest fogsz meg nyitni?

fogadd mar el hogy dugas nelkul ennyi idosen 0 kisugarzasod lehet, es a sexualis kerdesektol jobban zavarba jossz mint egy 14eves lany. ez nagyon nem vonzo..nojj mar fel! puncival!

a baratot a vonzo fiutol a sexualis kommunikacio kulonbozteti meg!

2015. máj. 1. 21:08
 12/13 A kérdező kommentje:

"jobban zavarba jossz mint egy 14eves lany" - hát ezt honnan szeded? ismerjük egymást?

Ha ilyen területre terelődik a téma, legyen a beszélgetőpartner nő vagy férfi, nem jövök zavarba... sőt. Ha nőkkel beszélgetünk ilyenekről, és zavarba akarnak hozni, többnyire ők jönnek egy idő után zavarba. És ezt honnan tudom? Két hete haver kollégiumi szomszédját, egy 25 éves csajt olyan szinten hoztam zavarba a témában - ahová teszem hozzá ő navigált - hogy elvörösödve rohant be a szobájába. *o*

2015. máj. 1. 22:53
 13/13 anonim válasza:

annyiban igaza van előzőnek ettől nem leszel okosabb.nők is csak dugni akarnak.beszélgetni ott van a barinő.

szellemi társat nagyon nehéz találni.legjobb ha saját célod tartod fontosabbnak.nőket nyugodtan ki használhatod.ők is ezt teszik.akire érdemes odafigyelned rád fog szólni.hozzátenném ha több millió komplett idióta van aki nem képes saját életét rendbe rakni.mennyi értelme van 1 kapcsinak ? párkapcsi olyan mint a barátok.akkor van ha pénz is.

2015. máj. 2. 03:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!