Nektek mennyire jönne be egy ilyen csaj?
Figyelt kérdés
kb. 160 centi, hosszabb göndör vörös haja van, zöld szeme, szeplős, 22 éves, de nem néz ki annyinak. Van rajta 1-2 kiló plusz. Igazi "vörhenyes".2015. ápr. 29. 11:01
2/7 A kérdező kommentje:
Még mielőtt privátot küldenétek. Én egy 25/F vagyok.
2015. ápr. 29. 11:02
3/7 anonim válasza:
Ha csak a külső alapján kell ítélni, ennyi alapján még nem lenne gondom vele. De azért nyilván van másik száz tényező. A fölösleges se mindegy nyilván, hogy miként oszlik el, de nem testsúly alapján választottam eddig sem társat.
4/7 Koplárovics Béci válasza:
Jól hangzik, de ugye "pic or didn't happen"...
5/7 A kérdező kommentje:
Egyébként azért annyira nem szép. Inkább átlagos. És van rajta fölösleg. Tehát nem túl jó a teste se. Bár még pucéran nem láttam. Képet nem akarok küldeni róla.
2015. ápr. 29. 11:18
6/7 anonim válasza:
Fogalmam sincs. Csak kulsorol írtál.
Az 1-2 Az nem plusz.
18f
7/7 A kérdező kommentje:
Akkor több van rajta. Tehát nem az a nagyon vékony.
2015. ápr. 29. 11:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!