Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Most mit tegyek?

Lovas17 kérdése:

Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy srácc 16 èves és azt mondja szeret meg minden. Közbe van csaja (már csak volt)és ha 1 van akkor lehet még 3 is akár..ha nem több,mert tipikus ilyen fiú. Az a baj h megkedveltem én is :/ És mivel a másik barátnőjét is csak szexre "használta" èn mondtam neki h én nem fekszem le senkivel csak 16-18 éves koromba..őt ez nem zavarta ès továbbra is mondja h szeret meg ilyenek. Most mit csinàljak? Tanácstalan vagyok :( előre is köszi !!

14/L

2015. ápr. 28. 21:05
 1/4 Girls are ridiculously shallow ***** válasza:
Szerintem a srác egy c.
2015. ápr. 28. 21:06
 2/4 anonim válasza:

Hát, gondold át: Ha összejönnél vele, akkor abból lenne-e valami? Ha azt látod, hogy rizikós a megcsalás..Akkor te is tudod, hogy nincs értelme.. 14, éves lánynak persze hogy bejön ha egy 16 éves udvarol.. Két lehetőség van: Vagy szeret, vagy dugni szeret, és szereti a kihívásokat... Figyelj, ha te ezt így nyíltan elmondtad neki, bizonyos esetekben ez ösztönző:(persze azt mondja nem lehet, akkor megfektetem), pláne ha értettebb vagy.. Gondold át, ha nem tudod eldönteni, szerintem ne a kortársadtól, hanem mondjuk egy pár évvel nagyobtól tedd meg, aki a srácot is ismeri. Ő mérlegelni tudja majd megfelelően ez.. Lehet csak az agyad húzza, érted.. Mondjuk engem érdekelne, miért gondolod tipikusan ilyen srácnak?!

17/F

2015. ápr. 28. 21:10
 3/4 A kérdező kommentje:
2. Köszi :)) Hát azért mert kinézetre is ilyen,meg belsöleg is...hogy is mondjam..hamar váltogatja a baràtnöit és a legtöbbet is csak kihasznàlja,hàt épp ezért :D tudom hogy velem is igy lenne ezért inkàbb maradok távolabb vagy valahogy megprobálom "berakni" a barátzónàba :D de fogalmam sincs melyik lenne jobb bàr az 1. felé hajlok :)
2015. ápr. 28. 22:52
 4/4 anonim válasza:

Ha távolabb maradsz, épp amiatt amit leírtam lehet jobban fog hajtani, én nem ismerem, de ha így látod, tényleg nem látom értelmét hogy szívasson, szóval nyugodtan, ha nagyon nyomul zárd el az utat :)

2# válaszadó

2015. ápr. 29. 14:04

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!