Hogyan kezdhetnék el beszélgetni a sráccal?
Van az iskolában egy 18 éves fiú. Idén érettségizik, úgyhogy már a suliban csak pár napig fogom látni.. Bár remélhetőleg jövőre is, OKJ-s képzésen. Nekem bejön Ő. De az iskola közelében csak szeptemberben fogom látni, vagyis bízom benne!
Talán lehet egy-két közös témánk is. Ha jól hallottam, neki is az a kedvenc magyar énekese, aki nekem is. Egyébként az iskolába szoktam menni egy olyan pólóba, amin az énekes arcképe van. Mindig szokta nézni, amikor az van rajtam.
Szereti a focit, focizik is. Neki is az a kedvenc csapata, amelyik nekem. És én is imádom a focit, dekázni tudok is egy párat. És mivel rengeteg focimeccsen voltam már, ezért gondolkoztam azon, hogy a fiú meccseire is elmennék. De nem tudom, hogy ez jó ötlet-e. Tudnátok esetleg tippet adni, amivel szóba elegyedhetnék vele? Vagy milyen indokkal menjek oda hozzá? Tudnátok mondani pár ötletet?
Előre is köszönöm!
17/L
Szerintem menj oda, kérdezd meg hogy van, esetleg menjetek el a büfébe, és igyatok valamit :)
Ha ennyire megegyezik az ízlésetek, írj rá, és beszélgessetek.De jönni fog magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!