Olyan sz-rul érzem magam. Ezek szerint mégsem akar semmit? Miért nem képes kinyögni, hogy most mi van? Akkor mit járt a szája? 24N
Figyelt kérdés
Privátban valaki meghallgatna, adna tanácsot? :/ Mindegy,a hogy fiú e vagy lány.
Írjon egy üzit, akinek lenne ideje.
2015. ápr. 28. 20:28
3/9 anonim 

válasza:

Kommunikáció! Problémáitokat egymással meg kéne beszélni! :)
Ha meg valamit nem tudsz, akkor kérdezz rá! :)
Ezek szimplán csak jó tanácsok egy 24N-től Neked! :)
5/9 A kérdező kommentje:
Milyen megint te?
Nem vagyok vicces kedvemben, szóval húzás. Feleslegesen ne koptassátok a billentyűzetet. Nyomik szövegelésére nincs szükségem.
2015. ápr. 28. 20:39
6/9 A kérdező kommentje:
Mr. Dave. És az mi, hogy én 5 napja regiztem, de bármelyik kérdésre lutri szerűen rámentem, a te neved ott volt? Nincs életed? Elég szánalmas 0-24ben itt csövelni. És az ilyen magyaráz. :D
2015. ápr. 28. 20:42
7/9 anonim 

válasza:

ő legalább ki meri rakni a nevét, te meg nem mered felvállalni hogy állandóan ugyanazzal a problémáddal szenvedsz itt nap mint nap
8/9 anonim 

válasza:

Már a megnyilvánulásaid is kifejezik az értelmi szinted.:D
9/9 anonim 

válasza:

nem tudom ki az a Mr. Dave. rám viszont írhatsz, nem mondom, hogy nagyon ráérek, de mostmár tényleg érdekel és hátha tudok segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!