Tetszik nagyon az osztálytársam, de nemtudom eldönteni, hogy én is neki?!
Sokszor elkapjuk egymás tekintetét. Valamikor ő az enyémet, valamikor meg fordítva. Ha ő néz rám miközben nézem akkor általában gyorsan elkapja a fejét. Fordított esetben én is ezt teszem zavaromban.
Órán oldalról néz és, ha valakit felszólítanak a közelemben hátrafordul (gondolom, hogy legyen oka) és néha rám néz: Azt nemtudom, hogy mindig, mert sokszor rá se merek nézni, ha hátrafordul.
Aztán van amikor például véletlenül belém jön (tuti véletlen) és úgy kér bocsánatot, hogy hozzáteszi a nevem és úgy csinál, mintha valami óriási bűnt tett volna. :DD Másnál nem így szokta.
Viszont sosem jön oda hozzám pedig lenne alkalma bőven.. Meg van olyan nap mikor alig néz rám. Facebookon is írhatna, ha például cikinek érezné, hogy ott az osztályban odajöjjön, de nem teszi. Tök szar, mert mindig nézem, hogy mikor van fent.
Én nagyon nem merek ráírni és közeledni, mert sajnos még általánosban csúnyán lepattintott egy gyerek és azóta megfogadtam, hogy többet ilyet nem...
Menőnek számít ez a fiú, viszont nem az a tipikus.. félénkebbnek tűnik (haverjaival nem) és nagyon okos is.
Úgy gondolom, hogyha annyira számítanak neki akkor már lépett volna.
Megfigyeltem, hogy csak ő néz naponta többször a szemembe. Valahogy az a megérzésem, hogy tetszek neki, de nemtudom. :((
Szerintetek?
Azt kihagytam , hogy 16 évesek vagyunk. Ő fiú, én lány.
Még azért se merek közeledni, mert mivan, ha csak azt hiszem, hogy tetszek neki közbe meg nem és a haverjaival utána kiröhögnének..
Szerintem egyértelműen tetszel neki.
Az, hogy elkapja a fejét, számodra biztató jel, mivel ő is zavarban van...
És hogy sokszor néz, szintén annak a jele, hogy tetszel neki...
Ha nem szól hozzád se FB-n, sem az iskolában, az sem rossz, mivel szintén zavarban van, és lehet, hogy azt várja, hogy te kezdeményezz...
I
I
\/
Lehet, hogy kicsit félénk még ilyen téren...ha tetszik neked, kezdeményezz te :)
Ha érez valami, úgyis viszonozza ;)
Nos, az általad leírt fiú az én másom tulajdonképpen :). Kitűnő tanuló vagyok, viszonyítás kérdése, de normálisnak, vagy téged idézzelek "menőnek", számítok, annyi a különbség, hogy én nem tűnök félénknek.. Viszont az izgalmas az, én is hasonlóan reagálnám le a helyzetet! Én azt ajánlom, próbálj meg kezdeményezni vele, ilyen iskolai dolgokkal kapcsolatba.. Lásd -->
Te: Szia mi volt a házi
ő: Szia.........
te: köszi, amúgy hogy vagy?
ő:..........
te: ahha (és ide valami kis story, valamiről ami közös élmény).
A reakcióból sok minden visszajön.. És ha úgy érzed kezdeményezik veled, abban az esetben, lehet folytatni ezt.. Még el nem juttok odáig, hogy tulajdonképpen barátok vagytok.. Ha ez megvan, nagyon egyszerűen megmondom mi a jele a szerelemnek: Mivel akkor már közvetettebbek lesztek egymással, így ha egymásra néztek nem olyan gáz.. Ha visszamosolyog rád, amikor egymásra néztek, akkor lehet nyomulni, nyugodtan :)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!