A legjobb külsejű férfiakon kívül észrevesznek a nők
más hapsikat is?
Figyelt kérdés
van 100 férfi abból legyen 10 a legjobb.. úgy látom a nők a 10 legjobb hapsin kívül senki másról nem vesznek tudomást és még akkor is ezekről a srácokról álmodoznak ha azok már foglaltak..
és hát a nők inkább várnak hónapokat éveket a legjobb férfira hátha szabad lesz és ez idő alatt elszalasztanak sok más férfit akik ugyan nem a legjobbak de még az elfogadható kategóriába tartoznak..
láttam itt korábban egy olyan kérdést amibe leírták hogy a 99 %-ba tökéletes pasi leváltását is megkockáztatják hátha összejön egy komoly kapcsolat azzal a pasival akit 100 %-osnak tartanak de aztán az esetek többségébe jól ráb.$znak..
ez teljesen hülyeség, menj végig az utcán nyitott szemmel, szerinted az ott látott párok férfi tagjai mind csak hű de helyesek? a rondák is találnak előbb-utóbb párt maguknak, persze lehet, hogy nem 16 éves korukban.
2015. ápr. 28. 15:01
2/15 anonim válasza:
Azzal a nővel ne is akarj összejönni, aki csak a legjobb külsejű férfiaknak ad esélyt.
2015. ápr. 28. 15:02
3/15 anonim válasza:
Úgy, ahogy mondod. Én a 100-ból azt a 90-et valóban nem veszem észre, sőt, gyakran még meg is taposom őket véletlenül.
2015. ápr. 28. 15:04
4/15 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem igaz. Persze, vannak olyan nők, akiknek csak a külső számít, de férfiben is megvan ennek a megfelelője. A normális embereknek elsősorban nem a külső számít, bár valamilyen szintű vonzalom muszáj, hogy legyen.
2015. ápr. 28. 15:06
5/15 anonim válasza:
A válasz igen és nem. :)
A nők tényleg a "legjobb" pasikat nézik meg, legyen akkor 10, hogy a példádnál maradjunk. De mondjuk: ha négyen vagyunk csajok, és mindenki megnéz magának 10 pasit, akkor ott tartunk, hogy 30-35 pasit vettünk szemügyre, mert nem egyezik az ízlésünk. :)
Szóval ha egyetlen nőt nézel, akkor igen, a 90-nek esélye sincs, de nem csak egyetlen nő létezik a világban... :)
2015. ápr. 28. 15:06
6/15 anonim válasza:
Én helyes vagyok, gyakran megnéznek a lányok, de hányszor látok nálam rondább férfiakat olyan nővel, hogy még én is irigykedek rájuk..
2015. ápr. 28. 15:07
7/15 anonim válasza:
Loretta az én farkamat megtaposod?
2015. ápr. 28. 15:07
8/15 anonim válasza:
Már megint ezek az általánosítások.Én pl. pont hogy nem a legjobb pasikat akarom kinézetre,mert nem szeretem ha valaki el van szállva magától,és nem hiányzik hogy még szex közben is magát figyelje a tükörben,hogy ő milyen istenien néz ki.Sokkal jobb egy igazi karakter,akinek van humora,tudja hogy nem Adonisz de akkor is elégedett magával,és tudja mit akar az életben.Volt 1-2 kapcsolatom,ahol a pasi még a középszintet se ütötte meg,és mindig azt kérdezték hogy lehetek ilyennel együtt,de ők nem láttak bele hogy milyen ember,milyen a szex,stb.
2015. ápr. 28. 15:08
9/15 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy ők már 35-40 évesen a kutyának sem kellenek, te pedig akkor leszel a legsármosabb.;)
2015. ápr. 28. 15:10
10/15 anonim válasza:
Hiába nem hiszitek el férfiak, de a normális nőnél a férfi szellemisége az első. A tiszta értelmes beszéde, értelemtől áthatott cselekedetei. Utána jön, hogy mennyire figyelni a nő lelkére. Mennyire udvarias, sőt lovagias. Ettől eltérő nők szexpartnert keresnek, és azt nem normális) Vita nincs. Remélem segítettem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!