Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy kell elkepzelni ezeknek...

Hogy kell elkepzelni ezeknek a szep lanyoknak az eletet, akik ingyen dolgokat kapnak es mindig szexelhetnek, mikozben en, gyér pasikent marol holnapra elek es mindenki csak el aksr lepten nyomon taposni?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 27. 18:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Képzeld el, hogy betévedsz egy melegbárba, és ha kabátban vagy is meg akarnak erőszakolni, esetleg fenyegetnek egy visszautasítás miatt, mert alanyi jogon jársz nekik, gonosz vagy, hogy nem szeretsz bele egy zaklatódba, nem vesznek komolyan mint embert... Ilyen is van.
2015. ápr. 27. 19:39
 12/24 A kérdező kommentje:
ha jól néznék ki, akkor is kellenék a nőknek.
2015. ápr. 27. 19:39
 13/24 A kérdező kommentje:

jaj, mert a melegeknek tán nem a külső számit?

itt pesten nem egyszer beszéltem melegekkel kocsmában, és több is mondta, hogy háááááát én sajnos nem kellenék nekik...

én meg mondtam, hogy halleluja!

2015. ápr. 27. 19:43
 14/24 A kérdező kommentje:
csak ugye azt vedd figyelembe, hogyha egy totál szürke nőt piszkálnak, akkor rögtön odaugrik egypár random lovagiaskodo csávoka és megmenti a csajt és nagy önzetlenül nyomatja a kedvességet....még egy ronda lány esetében is...
2015. ápr. 27. 19:44
 15/24 Dreed ***** válasza:
"mindenki maradjon a kaptafájánál" ;)
2015. ápr. 27. 19:51
 16/24 anonim ***** válasza:
Nem érted a lényeget: nálad erősebbekkel vagy körülvéve, akiket nem kívánsz, és akik nem veszik komolyan, ha nemet mondasz. A lovagiasság sem teljesen önzetlen a legtöbbször, az is hasonló 'most pedig köteles vagy randizni velem'-dologgal végződik.
2015. ápr. 27. 19:59
 17/24 A kérdező kommentje:

de nem érted, hogy én nem kellenék a szép melegeknek, csak a ocsmányaknak?

nőknél viszont azért nem ilyen durva a helyzet, mert egy átlagos csaj MINIMUM átlagos pasikban is válogathat, de neki az még egyszerüen NEM ELÉG JÓ!

2015. ápr. 27. 20:03
 18/24 Dreed ***** válasza:

Valami komoly gond lehet veled :/

Mindenesetre sajnálom azért.

2015. ápr. 27. 20:05
 19/24 A kérdező kommentje:
nincs komoly gond, csak alacsony vagyok, nyeszlett, nem joképü, soroljam?
2015. ápr. 27. 20:05
 20/24 anonim ***** válasza:
Szép lány vagyok. Az életemet úgy kell elképzelni, hogy egyetemre járok, dolgozom, ezek mellett próbálok minél több időt tölteni a barátommal, és a barátaimmal. Szerinted konkrétan miben előny a szép külső(a szerelmi életet leszámítva)? Semmiben. Ugyanúgy teperni kell. Az életem nem azért jó, mert szépnek születtem, hanem mert minden nap kőkeményen megdolgozom érte. Ha máról a holnapra élsz, akkor változtass ezen, mert sírni és bűnbakokat keresni bárki tud. Nem a szép lányok tehetnek róla, hogy neked rossz az életed.
2015. ápr. 27. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!