Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Félénk lány vagyok. Honnan...

Félénk lány vagyok. Honnan tudnám kideríteni hogy szerelmes-e belém a fiú aki be szerelmea vagyok? Megkérdezni nem merem.

Figyelt kérdés
A barátom mint haver, de én többet érzek. Honnan tudhatnám hogy szeret.-e? Megkérdezni nem merem....

2015. ápr. 27. 06:11
 1/6 anonim ***** válasza:
ha pl nem furdesz akkor siman erezhet többet
2015. ápr. 27. 06:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Megkered egy baratnod / haverod h tudakolja meg :P
2015. ápr. 27. 07:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát ezt neki kéne mondania. Lehet barátnővel is tudakolózni. Kettesben is szoktatok lenni, vagy csak társaságban. Ha csak társaságban, akkor egyszer lépj le és kérdezd meg, hogy nem akar-e elkísérni egy darabon. Ha nem, nem, ha igen, akkor ennyi jeladásból valszeg érteni fog, hogy te kedveled. De nem tudom, az biztos, hogy egy lánynak nem érdemes túl hamar megmutatni az érzelmeit egy fiú felé, mert akkor az éretlenek visszaélnek ezzel. 42/f.
2015. ápr. 27. 14:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Szoktunk ketten lenni, volt hogy ő kérdezte hogy nem megyeke vele haza felé....
2015. ápr. 28. 06:00
 5/6 anonim ***** válasza:
No, ha szoktatok kettesben lenni, akkor ezt folytassátok, és adjátok meg az időt magatoknak, és egymásnak amíg kiderül, hogy ki mit érez. :-)
2015. ápr. 28. 08:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Jaj, ha az a fiú szerelmes lenne, már szólt volna. De nem megkérdezni kell az ilyet, hanem alkalmat keresni arra, hogy beszélgess vele. De semmi kezdeményezés, mert akkor elszúrod a dolgokat.
2015. ápr. 28. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!