Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiuk! Mind ilyenek vagytok!?

Fiuk! Mind ilyenek vagytok!?

Figyelt kérdés

kivetel nelkul minden ismerkedesemnel, a fiu fel nagyon hamar belemszeret es nem ertem! en nem csinalok ezert soha semmit!Ha le akarom razni oket jovok az amugy igaz saggal hogy en hazassagig nem szeretkezek senkivel! Ilyenkor mindig azt gondolom na most biztos elment tolem a kedvuk de NEM!megkerdezik hany gyereket akarok es mikorra akarom az eskuvot!...nincs olyan remenyuk hogy hamarabb beadom a derekam mert ismernek es tudjak hogy ez lehetetlen...

de mar azt se tudom hogy hanyszor fordult ez elo annyira sok....nem ertem az egeszet..

akik esetleg kritizalnanak vagy modukban all megserteni kerem ne tegyek.

18/L

(azert irok ekezet nelkul mert mobilon vagyok)

2015. ápr. 26. 00:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ja, mind komplett idióták vagyunk...
2015. ápr. 26. 00:14
 2/7 anonim válasza:
Komolyan gondoltad ezt a kérdést? Senki se egyforma. Örülök h ez eddig nem esett le.
2015. ápr. 26. 00:16
 3/7 anonim ***** válasza:
esküvőig várni? azért oly hülyék nem vagyunk, az lehet akár 5-10 év is, és mit gondolsz addig kivel szexeljen az illető?
2015. ápr. 26. 00:17
 4/7 anonim ***** válasza:
El nem tudom képzelni milyen reményvesztett pasik szerethetnek beléd.
2015. ápr. 26. 00:28
 5/7 anonim ***** válasza:

én nem is házasodnék akkor mi sosem szeretkeznénk:D

valószínű azüzen fogsz meghalni de az tuti hogy pár év magány az vár rád:/

2015. ápr. 26. 00:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. ápr. 26. 00:39
 7/7 anonim ***** válasza:

De most mi a kérdés? Mit várnál el a férfiaktol?

Egy kicsit mintha össze lennél zavarodva!

"... le akarom razni oket jovok az amugy igaz saggal hogy en hazassagig nem szeretkezek senkive ..."

"... gondolom ... elment tőlem a kedvük ..."

Szóval amikor el kezdtek beszélgetni. Biztos amugy szeretni valo természetünek tartanak. Elmondod hogy csak házasság után van szex, mert le akarod léptetni. Ilyen erővel mondhatnád azt is mint más lány, hogy leszbikus! :)

Irod ez az igazság is. És ha szimpi a srác ezt el sem mondod neki?

"... .nincs olyan remenyuk hogy hamarabb beadom a derekam mert ismernek..."

Ismernek?

Pár nap alatt nem lehet megismerni senkit!!!

Elfogadják, hogy te ezt valamilyen oknál fogva elhatároztad! A kérdésed, de linkább a leirásában olyannak tűnik, mintha ez negativ dolog lenne a tészükről. Vagy ha azt mondják kell ez a francnak, azután lehet szaladni? Ez igy most elég gyerekesnek tűnik.

Olyan mintha már játék lenne neked. Fogadás. A következő is belém szeret mindenek ellenéte? Tétre, helyre, befutora. Jöhet a következő!

Meg végül is panaszkodsz, vagy dicsekszel?

"... kivetel nelkul minden ismerkedesemnel,..."

Szerintem örülnöd kellene, hogy vannak normális fiuk, pasik, férfiak akik megszeretnek és tiszteletben tudják tartani az elképzelésedet.

Vagy az ismerkedést ugy kellene kezdened, hogy ne szeressenek beléd, hogy csak haverkodásba mész bele.

Ha ez játékká válik az életedben, egyben érzelmileg el kezded kihasználni öket, ki fogsz üresedni lelkileg!

Hidd el te is megsinyled ezt a dolgot! Most még megteheted, nem késő rendet rakni a lelkedben. De ha igy folytatodik kihatással lesz a párválasztásodra és nagyon mellé fogsz válogatni!

Mint irtam az elején. Biztos jó ember vagy, ezt meglátják benned. Ne rontsd el!

2015. ápr. 26. 01:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!