Ti mit gondoltok az igényes, de dagibb lányokról?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok az alacsony és dagi lányokról? Budapesten van olyan, akinek tetszenek az ilyen lányok?2015. ápr. 25. 20:46
1/13 anonim válasza:
nekem mindegy hogyan néz ki,csak ne legyen nagyképű és bunkó,de túlságosan elesett és félénk sem.
3/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom ti hol laktok, de én itt.. és egyenlőre csak swag, páwa és nagyképű fiúkkal találkoztam:)
persze, az első kettő nem probléma, mert felőlem az égig lehet zselézve a haja.. csak az a beképzeltség nem kellene.
2015. ápr. 25. 20:50
4/13 2-es vagyok válasza:
Persze, hogy van :) Ha Te vagy ez a lány, akkor nyugodtan írj, megnézzük milyen a belsőd ;)
5/13 A kérdező kommentje:
Hátrányos helyzetű megkülönböztetésben részesíteni valakit a külseje miatt erős intelligenciahiányra vall! :) Puszi az utolsónak.
2015. ápr. 25. 20:53
6/13 anonim válasza:
mennyitol szamit valaki daginak?:D
7/13 anonim válasza:
Ha igényes,akkor nem dagi...:) (kivéve ha betegségről van szó)
9/13 A kérdező kommentje:
Utolsó kettő, tükröződik a válaszotokról, hogy nem tanultatok biológiát.!:)
2015. ápr. 25. 21:13
10/13 anonim válasza:
7-es vagyok
Na miért biológus kisasszony? Kiskegyed mitől dagi,ha nem betegség miatt és nem is lustaság miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!