Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, szerintetek visszataszít...

Fiúk, szerintetek visszataszító ha egy nő/lány káromkodik?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 25. 19:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Egyébként bizonyos helyzetekben nem az, de a hétköznapi életben üzletekben utcán, ismerkedéskor, , más emberek között visszataszító.
2015. ápr. 25. 19:42
 12/18 anonim ***** válasza:
B**asszki nekem csak féri szomszédjaim vannak 1 csaj sincs...
2015. ápr. 25. 19:44
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha csak néhány alkalommal káromkodik, akkor nem vészes, de egyébként igen, elég visszataszító tud lenni.
2015. ápr. 25. 19:45
 14/18 anonim ***** válasza:
90%
Számomra visszataszító. Egyáltalán nem nőies, és ha addig tetszett utána egyáltalán nem tud érdekelni a lány.
2015. ápr. 25. 20:21
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha értelmesen is ki tudja fejezni magát, akkor nem baj. De ha a fäszöm minden második szava, az nagyon felhúz. Már úgy alapból furcsa egy nőtől ezt a szót hallani egyszer is, nemhogy folyamatosan. Ismertem is egy ilyet, ő a lófässzal felváltva használta. Na jó, utóbbi az egyik kedvenc szavam, mert viccesen hangzik, de én is ritkán használom.
2015. ápr. 25. 22:36
 16/18 A kérdező kommentje:
Én csak ha felidegesítem magam akkor szoktam, de akkor mindenki csak bámul, hogy honnan tanultam a magyar nyelvet. Erről le akarok szokni, egyébként normál állapotban semmi csúnyát nem használok, köszi a válaszokat ! :D
2015. ápr. 26. 13:34
 17/18 anonim ***** válasza:

Miért akarsz leszokni róla? Teljesen normális viselkedés. A káromkodás semmivel sem "alávalóbb" a nyelv többi részénél, arra szolgál, hogy a szélsőséges* érzelmeinket fejezzük ki vele. Ugyan úgy megvan a létjogosultsága, mint bármelyik más zsargonnak. Én még azt is álszentségnek tartom, amikor egy gyereknek kategorikusan megtiltják a káromkodást. Miért, a szülő talán nem teszi? Dehogynem. Vagy egy gyerek problémái nem elég fontosak, hogy ilyen erős formában juttassák kifejezésre őket? Arra kéne inkább megtanítani őket, hogy akkor káromkodjanak, amikor a helyzet tényleg megindokolja, máris nem lenne minden kamasz minden második szava a fszaom meg a bzademg**.

*igen, éppen akár szélsőségesen pozitív

**az emberi agy a gyk cenzúra-algoritmusával szemben nem betűket, hanem egész szavakat olvas, így ha egy szó első és utolsó betűje a helyén van, akkor képes lesz értelmezni, még ha a többire a legnagyobb összevisszaság is jellemző

2015. ápr. 26. 23:41
 18/18 anonim válasza:
Igen az ! Nem csak visszataszító hanem egyenesen kiábrándító ! Volt egy lány elmentem hozzá látogatóba mert kisbabát szült.Otthon volt csak ő meg én.Tetszett is nekem ! Volt olyan gondolatom,hogy osszejohetnénk.Egyik alkalommal azt mondta "figyelj gec. " És mutatott valami képet a mobilján.Csak a helyett hogy azt mondta volna nézd csak...Ezt mondta.Másik eset azt mondta "vigyázz a gyerekre én elmegyek sz@rni " Ezután kiábrándultam belőle.Házasságban sem mondunk ilyet ! A bocsi mindjárt jövök wc re kell mennem.Az pont megfelelő lett volna.Ja és kezet sem mosott... Attól hogy külsőleg szép egy nő még belül lehet buta.Sajnos !
2015. aug. 25. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!