Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért ilyen minden meleg/bi...

Miért ilyen minden meleg/bi ember?

Figyelt kérdés
Gondolom nem ez az első ilyen kérdés közel sem, de miért van az, hogy nem lehet találni sehol olyan melegeket vagy biszexuálisokat akik az "ismerkedés" szó alatt nem szexpartnert vagy hasonlót értenek, illetve tartják valamire az észt és a tudást, és nem csak a legfrissebb undorító divatbaromságokat? Létezik egyáltalán hely ahol összegyűlhetnek olyanok akiknek már a könyökén jön ki ez a baromság? 19/f bi
2015. ápr. 25. 19:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Heterok kozott is ilyen a tobbseg...:(

A kerdesedre sajnos nem tudok valaszolni. Nem csak a melegek ilyenek,a tarsadalom nagyresze felszines manapsag.

2015. ápr. 25. 19:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Úgy általában elég kevés az olyan ember szerintem, akinek a gondolkodása különösebben túlmutatna a szomatikus szférán, pláne ha ismerkedésről van szó. Ez van sajnos, a társadalmunk a testet imádja, keresgélni kell a kevés kivételt.
2015. ápr. 25. 19:31
 3/5 anonim ***** válasza:

talan ird legkozelebb,hogy csak haverkodni szeretnel, bar nekem is ez van kiirva, a tobbseget nem erdekli

egyebkent kulon feltuntetem mindig, hogy nem keresek szexpartnert

divat? en egyik meleg/bi ismerosommel sem temazunk errol

hely nincs, heterok, biszexek es melegek kozott is vannak normalisak

en egyebkent nem nagyon szeretek vasarolgatni sem, ruhat evente 2-4 alkalommal veszek, mondjuk auchanba ikeaba es decathlonba szivesen megyek

foci sem erdekel

2015. ápr. 26. 06:45
 4/5 anonim ***** válasza:
3-as: a haverkodás, ismerkedés, barátkozás alatt szexet értenek, elég kellemetlen tud lenni hogy 6x körbe kell magyaráznod, hogy mégis mi az amit keresel pontosan és akkorsem képesek felfogni, mert csak a saját farkuk után mennek, ha meg látszólag felfogja mit akarsz az élő tali során támad le.... én is szeretném tudni, létezik e olyan hely ahol az értelmesebb fajta található meg, bár nekem efelől kétségeim vannak
2015. ápr. 26. 08:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát igen, megértelek, társkeresőkön folyton ez megy... Kevés a normális ember sajnos.

25/F

2015. ápr. 26. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!