Vannak itt Mekiben vagy Burger Kingben dolgozó lányok? Szükségem van a tanácsotokra.
Nagyon tetszik nekem egy lány, aki a Burger Kingben szokta megkérdezni, hogy miben segíthet. A bökkenő az, hogy bár kicsi a világ, soha sehol nem futok össze vele a munkahelyén kívül. Szeretném megismerni, viszont el tudom képzelni, hogy egy ilyen helyen dolgozó lánynál hányan bepróbálkoznak naponta, neadjisten hányan zaklatják ismeretlenül... Azt is tudom, hogy egy olyan magányos típus, mint én, mennyire könnyen bele tud zúgni egy olyan lányba, aki a munkahelyi kötelességéből kifolyólag kedves, ráadásul mindig kajával búcsúzik tőlem.
Szóval, nem érzem magam egyedinek a rajongásommal, de mégis látok rá esélyt, hogy ő is érdekesnek tart engem. Talán ez csak az a tipikus orrpiercinges lány és ajakpiercinges fiú közti nexus, de többször látom, hogy ő is engem figyel.
Kedves lányok, ti hogyan élitek meg a munkahelyeteken, ha egy pasi bepróbálkozik valami ismerkedős dologgal? Hogyan győzhetem meg róla, hogy érdemes vagyok a figyelmére, miközben ég a keze alatt a munka és nincs ideje beszélgetni? Egyáltalán volt már valakivel olyan, hogy randizott egy vásárlóval? :) Köszönöm az értelmes válaszokat, privátban is szívesen beszélgetek.
22/F
Kedves kérdező! Én is ilyen helyzetben vagyok, megírnád,hogy melyik burger-be láttad? Kerület is elég.
Hálás lennék érte.
Én dolgoztam Burger Kingben, én tudom hogy megy ez...
Ha tényleg tetszik a lány, akkor amikor ő szolgál ki téged, akkor kérd ki a VÁSÁRLÓK KÖNYVÉT!
Oda nem csak panaszt lehet írni, hanem DICSÉRETET IS!
Egy szépen megfogalmazott dicsérettel azonnal beljebb vagy! Ugyanis ott odaírod a neved elérhetőséged, stb...
Ha a lány is úgy gondolja, az alapján megtalál!
( Csak mellesleg teszem hozzá, hogy a központból esetleg még valamilyen utalványt is bezsebelhetsz, ha elég szépeket írsz... )
Szóval nem reménytelen a helyzet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!