Fiúk! Mi lehet az oka annak, ha egy 17 éves lányt még senki nem hívta randira? Nem volt még párkapcsolata?
Figyelt kérdés
Nem csúnya a lány, tényleg nem értem.2015. ápr. 24. 21:35
3/13 anonim válasza:
- lekoptatta a srácokat még mielőtt a randi szóba került volna
- nagyon ronda
- gáznak tartja a környezete, akinek meg bejönne, az nem akarja égetni vele magát
- nem tom.
5/13 anonim válasza:
18 évesen én is így vagyok... Pedig a felsoroltak közül egyik se igaz (tisztálkodom, nincsenek egetverő elvárásaim, nem vet ki a közösségem, és csúnya se vagyok)... Talán pech...? :/
6/13 anonim válasza:
Több oka lehet.. DE ha esetleg privátba (arra jobban figyelek mint a kérdés válaszaira) kicsit részleteznéd, tudnék valami bővebbet is mondani..
18/F
7/13 anonim válasza:
"jégcsap királynő"
a szőke herceget várja + fehér lovat és az átlagos, normális srácokat lekoptatja
8/13 anonim válasza:
így nem tudom megmondani de nagy gixer lehet mert a ronda lányoknak is van pasijuk tarcs ön vizsgálatot hogy miért nem kellek a pasiknak
9/13 anonim válasza:
nem árulok el nagy titkot azzal, hogy a mai világban már anők is kezdeményezhetnek.. sőőőt, inkább ez a jellemző
10/13 anonim válasza:
Ha túlságosan is visszahúzódó a lány..
pl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!