Honnan tudjam, h egy csajnak nemcsak szimpi vagyok, de akar is valamit és szeretné, h lépjek?
:D:D Igen .de az már a következménye.
Vannak jelek, amit mindkét nem küld a másiknak, kivéve ,ha nyuszi. Egy pillantás ,mosoly, látszik rajta hogy nyitna feléd. Nőknél előfordul, hogy megérinti a karod stb...
F/28
pl. ha találkoztok hosszasan a szemedbe néz,aztán ha Te is észreveszed hogy figyel téged,akkor nem fordul el.
vagy pl. megkérdezi hogyan telik a hétvégéd,milyen programokat tervezel,milyen napod volt stb.
Esetleg ha úgy van akkor kezdeményez is a csaj pl. hogy nincs-e kedved összefutni vagy ilyesmi
Remélem tudtam segíteni!
ha észreveszek kisebb jeleket, miből tudhatom,h nemcsak én képzelek bele többet? Mondjuk,ha egy van egy csaj és mindig,ha találkozunk hosszasan nézzük egymást, kicsit ideges néha, zavarba jön, ezeken kívül még mire figyeljek?
meg van 2 csaj is,akiknél ezeket észrevettem, mindkettő szimpi,de nem akarok beégni előttük,h közeledni akarok és lepíttint,mert én gondoltam másképp az egészet... szóval finomat hogy közeledjek a csajokhoz?
az egyik csaj amúgy említette,h van barátja, szal ezek után letettem róla, de még mindig szimpi és őrajta tleg észreveszem,h szimpi vagyok neki, meg próbál beszélgetni, de lehet csak kedves, meg mivel van barátja,letehetek róla.
A 6-ossal értek egyet... Most kiránduláson volt egy csoporttársam, aki lány, és azt hittem, hogy olyan simán mennek a dolgok, és végre egyszer lesz egy lány, akivel lehetnék együtt, de csalódnom kellett persze megint...
Rengeteget beszélgettünk, távolról egymásra mosolyogtunk, ha elkaptuk egymás tekintetét... És voltak alkalmak, mikor már )majdnem( összebújva ültünk, és beszélgettünk....
Erre utánajártam, és kiderült, hogy van barátja. Szóval... Lehet vannak olyan lányok, sőt biztos, akiknek alapból ilyen a természetük, hogy kedvesek, mosolygósak. Lehetetlen felismerni a helyzeteket.. Sajna nem látható, ami belül van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!