Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ezek hatalmas elvárásoknak...

Ezek hatalmas elvárásoknak számítanak vagy ténylegesen nagyon sok ilyen fiú van csak én nem futok össze velük valami gyakran?

Figyelt kérdés

Mostanság kezdtem felfigyelni arra, hogy mennyi szerelmes pár is jár a sulinkba. Minden szünetben, minden folyosón, minden ablaknyílásban egymás szájában expedíciót végző szerelmeseket látok, akiknél a fiúk általában... nem az igényes kategóriába tartoznak. Értsétek: úgy öltözködnek mintha most másztak volna ki a szemeteskonténerből, pedig márkásak a ruháik csak ilyen fazonúak. Félelmetes mennyi feszülős, virág mintás(!), érdekes feliratú felsős, logó ülepű farmeros és neonszín edzőcipős srácot látni mostanság. A hajukról meg... mindegyik ecset, erre nem érdemes több szót pazarolni.

Nem tudom az itt lévő lányok hogy vélekednek erről, de nekem hiányoznak az olyan fiúk akik tudnak rendesen, igényesen, férfihoz méltóan öltözködni. Eddig három olyan embert láttam az egész iskolában akik tényleg jól néztek ki, mert férfi nemhez méltó darabokat vettek fel.

Miért van ez? Miért nem lehet nem bohóc módjára felöltözni? Miért kell a márkákkal "menőzni" és egyfajta hajstílust követni?

Az ilyen tényezők eléggé megnehezítik az ismerkedést egy magam fajta lánynak, mivel hiába mondják, hogy nem a külső a lényeg, egy ilyen "páwa" mellett menni se igen kellemes az utcán.

Más is van így ezzel? És az ezt olvasó fiúknak mi a véleménye erről a "jelenségről" akár követőik, akár ellenzőik.

2015. ápr. 24. 17:02
1 2
 11/14 páwwwa válasza:

Bocs,de nem így van oldalra fésülve!

És nem,nem fehér airmax cipőt hordok,hanem csak egy egyszerű fehéret,Ennyi! =.=

2015. ápr. 24. 18:13
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy ettôl jobb lesz, de megnyugtatlak, nekünk, fiúknak sincs könnyû dolgunk, ha normális lányt keresünk.
2015. ápr. 24. 18:42
 13/14 Kisboltos ***** válasza:

Szóval pár szóban összefoglalva, ki nem állhatod a páwa stílust? Ilyenkor mindig elgondolkozok azon, hogy mi számít annak, mi az ami még nem.

Nem hordok virág mintás ruhákat, se ülepes gatyát, se airforce-fix-mix cipőt, nem hajtom fel a gatya szárát, se v nyakú pólót. Viszont a frizurám olyan, mint az előbb linkelt képen (bár nem teljesen, pompadour, ha ez mond valamit).

Ettől már annak számítanék a te szemedben?

Tegyük fel a válaszod igen, rögtön elítélnél a leírtad alapján.

Most pedig tegyük fel, hogy egyszerű, nem divatos frizurám lenne. Akkor már más embernek képzelnél?

Kérlek fejtsd ki nekem. Köszönöm.

2015. ápr. 24. 18:47
 14/14 anonim ***** válasza:

ez a korszak errol szol, csordaszellem stb. nem veletlen keves a tinedzser tudos, meg vilagujito:) viszont annal tobb felnott, aki mondja mekkora hulyesegeket csinalt, es milyen idetlen ruhakban jart ebben a korban.

ha te ugy erzed eretebb vagy, akkor tenyleg idosebb korosztallyal kell ismerkedni.

amugy a lanyoknal is van aza voros ruzs divat. van akinek jol all, de soknak iszonyu eroltetett k..vas.

2015. ápr. 24. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!