Lányok, annyira belefeledkeztem egy lány bambulásába, hogy végül rám is köszönt és azóta, ha erre jár minden nap ide köszön szerintetek azért csinálja, hogy zavarba hozzon?
Figyelt kérdés
Szóval kint álltam a munkahelyem előtt és egyszer csak ott láttam sétálni a járdán teljesen meg feledkeztem magamról csak bámultam ő meg rám köszönt, de ment is tovább, azóta ha erre jár és lát ide köszön mindig szerintetek gáz lenne megpróbálni beszélgetésbe elegyedni vele ? :D2015. ápr. 24. 10:48
1/4 anonim válasza:
Dehogy lenne gáz, biztos jól esett neki, hogy rajta felejtetted a szemed :) Ráadásul ő köszönt neked először. Szerintem szólítsd meg, örülne neki.
20/L
2/4 anonim válasza:
Nem, épp ellenkezőleg. Tetszel neki, hajts rá :D
3/4 A kérdező kommentje:
csak félelmetes kicsit nem hiába felejtettem rajta a tekintetem jóval szebb kategóriába sorolnám mint magam, de akkor lehet megpróbálom :DD
2015. ápr. 24. 11:14
4/4 anonim válasza:
hihetetlen, h mennyire nyuszi vagy, ha zavarba akar hozni, akkor válaszolj arra is, ne legyél már láma, imádnám, ha ilyen szituba keverednék, merre menjek bámészkodni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!