Szórakozóhelyen mennyit számít a lányoknál (18-22 év közöttiek), hogy a fiú milyen karórát hord? 20/F
Figyelt kérdés
Tehát egy márkás, drága karórával (pl. Rolex) könnyebb felszedni valakit egy éjszakára? A másik kérdés, hogy az ilyen korú lányok, mennyire tudják megkülönböztetni a replika órát az igazitól?2015. ápr. 23. 21:41
1/20 anonim válasza:
megérett a pusztultra az emberiség :D
3/20 anonim válasza:
Szerintem iphont vigyél, akkor még édes hármasban is benne lesznek.
4/20 anonim válasza:
Te nagyon gáz vagy, ha azt hiszed, egy szájbaba$zarintott órától fog függni, ki teszi szét neked a lábát, kitől várhatsz ingyen pic$át.
Aki dugni akar, pont le$zarja, milyen órád van.
Aki értelmesebb, és nem akar... Az meg szintén.
Szerintem logikus...
5/20 anonim válasza:
az lenne az utolsó dolog, amit megnéznék, hogy milyen órát hord az illető :)))
20/L
7/20 anonim válasza:
A veréb Breitlinggel is veréb. Nem ezen múlik.
8/20 anonim válasza:
Szerintem akinek futja egy masfel milllios rolexre, az nem a dizsiben razza a tinik kozott. Egyebkent a magyar tizeneves lanyok hiresen jo oraszakertok, mar messzirol kiszurjak a masolatokat egy felhomalyos villodzo partyban.
10/20 anonim válasza:
Én Napórát hordok annál vagányabb szerintem nem kell, 149600000 km-ről mutatja az időt. Még éjszaka is :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!