Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fel kellene vennem ismerősnek?

Fel kellene vennem ismerősnek?

Figyelt kérdés

Van egy lány, pár napja ismertem meg az egyetemen. Jól elvoltunk.. Aztán fel akartam venni ismerősnek facen, de nem találtam. Mondta h semmi baj, majd fel vesz ő. Eltelt 2 nap és nem vett fel. Tegnap ismét összefutottunk, én nem mondtam semmit direkt ezzel kapcsolatban. Nem beszéltünk sokat, csak pár szót. Ő megemlítette h elfelejtett felvenni, de felvesz. Azóta sem vette fel. Ma is láttam, csak köszöntünk egymásnak, de nem mondott semmit.

Közben megtaláltam facebookon, de nem tudom h felvegyem-? Lehet h direkt nem akar felvenni?

2015. ápr. 23. 18:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, lehet hogy direkt nem akar felvenni.
2015. ápr. 23. 18:05
 2/3 anonim válasza:
vagy csak túl komplikálod jelöld be azt csá ha nem jelöl vissza akkor tudni fogod hogy le szar
2015. ápr. 23. 18:06
 3/3 anonim ***** válasza:
illllyen hülyeséget :D
2015. ápr. 23. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!