Ezek "ócska" kérdések ismerkedési fázisnál?
Figyelt kérdés
A szia, hogy vagy? szia, hogy telt a napod? szia, mi jót csinátál ma? kérdésekkel nyitni nagyon régimódi?2015. ápr. 23. 17:18
11/14 anonim válasza:
A párommal énis neten(társkeresőn) ismerkedtem meg, akikkel beszélgettem ott általában a pasik 15percen belül a szexre terelték a szót v hasonlókra. Szóval természetes h igy kezded, mi is igy kezdtük. Társkeresőn ismerkedtek?
12/14 A kérdező kommentje:
Facebook. De már az is egyfajta társkereső. :D
Én nem fogok rátérni, 23 vagyok igaz, de szerintem 1 nap után ilyesmivel még nem.
2015. ápr. 23. 17:39
13/14 anonim válasza:
Jah a normálisak igy gondolják.
Sztem jó, de ne mindig csak ezt kérdezd, próbáld megismerni, kérdezgetni. Fontos! Ha ő egy-két szóban válaszol vagy nem kérdez vissza, vagy nem kérdez téged, akkor nem érdekled őt.
14/14 A kérdező kommentje:
Tegnap abban a pár mondatban elég tartalmasan válaszolt. Bár egy beszélgetés után kár lenne leszűrnöm bármit is. Ma folytatom, köszi mindenkinek. :)
2015. ápr. 23. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!