Ismerkednék normális, értelmes emberekkel. Valaki?
Figyelt kérdés
Tizenéves unatkozó óvodás kisgyerekek ne is írjanak. :) 25 éves nő vagyok, tehát hasonló korosztályúak írjanak.2015. ápr. 23. 10:58
12/18 anonim válasza:
"Tizenéves unatkozó óvodás kisgyerekek ne is írjanak. :)"
25 éves férfi vagyok, de az ilyen egoista, bunkó, önelégült. másokat lenéző 3,14csák várhatják, hogy mikor fogok nekik írni.
13/18 A kérdező kommentje:
Világért sem szeretnélek megfosztani az általad kialakított véleményedtől. :) Ez ügyben már csak azok nyilatkozhatnának, akik írtak, és válaszoltam is nekik (nem bunkó módon)!
2015. ápr. 23. 13:27
14/18 anonim válasza:
12-es, a Te megnyilvánulásod aztán nagyon érett... gratulálok. Szerintem ezzel azt akarta mondani a kedves kérdező, hogy ne zaklassák privátban pucér fotókat kérve az unatkozó kölykök... :)
15/18 anonim válasza:
Ha azt akarta volna elérni, akkor azt írja, hogy csak a korabeliek válasza érdekli. Ez egy szimpla, bunkó beszólás volt a fiataloknak teljesen cél nélkül, mert ő már érett nagylány ő ilyet is megtehet.
16/18 anonim válasza:
irhatsz, 25vagyok. de sokkal beszelek most lehet ossze fogom keverni amit irsz:P
17/18 anonim válasza:
Nagy kár hogy te is csak az értelmes embereknek adsz esélyt :'(
26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!