Ilyenkor mit csinálnátok? 20L
Figyelt kérdés
Na szóval. Bejön egy srác. Elég félénk, nem mer kezdeményezni. Elméletben már minden klappol, mert beszéltünk erről, viszont gyakorlatban erősen gyenge a helyzet.
Arra gondoltan, hogy én kezdeményezek. Nekem első kezdeményezés lenne. DE!
Mi van, ha visszautasít? Pl. ezt mondja majd: Bocs, de ez és ez van, szóval nem akarom.
Ott süllyednék el... Viszont esélyes, bármi lehet. Mit csináljak/mondjak, ha elutasít? Lelépek és...? Adjatok tanácsot.
2015. ápr. 22. 22:12
2/9 anonim válasza:
Arrol volt szó hogy minden klappol. Akkor nem fog elutasítani.
3/9 anonim válasza:
Ne félj nem fog elutasítani. Azt csak a lányok csinálják. Soha egy fiú sem utasít el egy lányt.
4/9 anonim válasza:
Növessz tököt, állj oda, és mondd el, hogy: Begyüssz neköm! :D Mi lenne, ha elutasítana? Semmi, az élet megy tovább. Nem fog amúgy!
5/9 anonim válasza:
Ha meg mégis, az nem a világ vége. Csak azért hiszed azt, mert még nem utasítottak vissza valószínűleg.
6/9 A kérdező kommentje:
Nem úgy értem. Az élet megy tovább, az alap, hanem mit mondjak???? Valamit csak kell, mielőtt ott hagyom? Nem miatta, magam miatt.
2015. ápr. 22. 22:42
7/9 A kérdező kommentje:
#5 Vadidegen emberekre írod, hogy agyatlan? Akkor te mi vagy? Kb. egy amőba. :D Máshol járasd le magad pls. Köszi.
2015. ápr. 22. 22:44
8/9 A kérdező kommentje:
Közben törölték az #5. kommentet, szóval tárgytalan. :)
2015. ápr. 22. 22:46
9/9 anonim válasza:
Mit mondj? Az igazat. Csak az igazat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!