Kamu vagy komoly szerintetek?
Munkahelyen ismerkedünk meg. Én a lány ő a fiú. Amit a hátterünkről tudni kell, hogy mindketten közalkalmazottként dolgozunk, de ő értelmiségi családból származik én inkább munkáscsaládból(a fizetési kategóriánk közt is van 4 kategória). Nagyjából ugyanolyan szinten vagyunk pályakezdők, csak én alacsonyabb ő meg magasabb szinten. De nem ez a probléma, csak leírtam, hogy milyen különbözőségeket is figyelembe kell venni.
Nagyjából év elején kezdtünk el ismerkedni. Mindig ő írt rám, ha beszélgettünk és ő kezdeményezte a randikat is. Volt olyan, hogy munkában kért tőlem egy dokumentumot és 1 órán keresztül beszélgettünk, meg ebédelni is szoktunk együtt. Pár hónap alatt elég közvetlen kapcsolat alakult ki köztünk. Sok olyan dolgot is elmondtunk egymásnak, amit szerintem másnak nem igazán.
Egy alkalommal elmondta, hogy tisztel, mert nem siránkozok, hogy kevés a fizetésem, hanem eljárok máshova is dolgozni, közben ő ennyi idősen még javában egyetemre járt. Kikérte a véleményem lakásvásárlásban, pedig semmi közöm igazából ahhoz, hogy hol veszi meg.
Az első randikon is szóba hozta a gyerektémát, hogy nem-e szeretnék-e(én 22 vagyok ő 29). Igazi úriemberként viselkedett velem minden alkalommal.
Hétfőn "jöttünk össze". Megbeszéltük, hogy nem reklámozzuk bent a kapcsolatunkat, mert akkor kapnánk a rosszindulatú megjegyzéseket(főleg én). Meg amúgy sincs közük hozzá.
Viszont egy kicsit elbizonytalanodtam. Hétfőn majdnem lefeküdtünk, csak azért nem mert mondtam neki, hogy azért ez még elég korai és nem kéne elkapkodni. Egyik ismerősöm mondta, hogy vigyázzak vele, meg csak kihasznál stb.
Ti hogy látjátok? Tényleg szexre megy vagy komolyak is a szándékai?
Így elsőre nem tűnik úgy, hogy csak szexre kellesz neki.
De hát ezt így előre nem nagyon lehet tudni... Majd kiderül...
Addig is ne ess bele túlságosan :)
Sosem értettem az ilyen hozzáállást.
Ha nem vagy szűz, akkor nyilván neked is jó szeretkezni.
Hagyod megtörténni az eseményeket, aztán meglátod mi lesz.
Állj úgy hozzá, hogy lehet csak szexre kellesz... nagy ügy, neked is jó lesz (elméletileg).
Meglátod mi alakul ki belőle.
Volt ilyen lány ismerősöm hasonló szituációban, és ő nagyon jól megoldotta.
Amikor azt látta, hogy még sem lesz komoly "felállt", és azt mondta a pasinak a szeretkezés után:
Jó volt, többet nem találkozunk így, mert megkaptam amit akartam.
Csá...
És lelépett.
A pasi köpni nyelni nem tudott :D
#6-os:
Nem akarlak elkeseríteni, de 19 éve élek boldog házasságban.
Első alkalommal összefeküdtünk, mert akartuk egymást.
Mind mind lényegtelen dolog, nem attól függ az egész, hogy első alakalom vagy sem, vagy mennyi ideje vagytok együtt.
Ha összeillik a személyiségetek működik, és hosszútávú lesz, ha nem akkor teljesen mindegy meddig húzod.
Sőt, írok jobbat.
Lehet megunja a várakozást, és elmegy melletted a nagy Ő!
#4-s voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!