Lányok, akiknek 13-16 éves korukban volt már barátjuk. Válaszolnátok erre a pár kérdésre?
Hol ismerkedtetek meg?
Hogy jöttetek össze?
Mikor mondtátok meg a szüleiteknek és hogy?
Mennyi idő után mondtátok meg az osztálytársaitoknak?
Többiek előtt mennyire mutattátok?
A tanárok tudtak e róla és beszóltak-e?
Hol találkozgattatok és mennyit?
- egy rendezvenyen ismerkedtunk meg
-en mentem oda hozza, es megszolitottam, hogy del korul van es jo lenne mar ebedelni, es meghivott.
- rogton elmondtam, hogy megismerkedtem egy pasival, nalunk az volt a szokas hogy elmondtam kivel es merre megyek.
- volt par osztalytarsam ott ahol megismerkedtunk es tudtak
- tarsasagban a baratommal is csak beszelgetek, tehat nem esunk egymasnak, de nyilvanvalo volt hogy egyuttjarunk
- a tanarok nem foglalkoztak vele
- eloszor hetvegente, es utana amikor suli utan raertunk, hetente tobbszor, hetvegente felmentem hozza akkor vegig egyutt voltunk
-
-Egy koncerten
-Minden jott magatol. Talalkozgattunk,utana meg osszejottunk,olyan nagyon nagy sztorija nincs
-Meg aznap elmondtam. Valahogy ugy,hogy "anya,kepzeld,egyutt vagyunk xy-nal"
-Nem mondtam meg nekik kifejezetten,de nem is titkoltam.Szoval ha kerdeztek,mi a tervem delutanra,mondtam,hogy a baratommal leszek.
-Ezt a kerdest nem ertem. Ki elott kellett volna nem mutatni? Nem egy suliba jarunk. Nem titkoltuk egy percig sem,senki elott.
-Van olyan tanarom,aki tud rola,volt olyan akibe pont belefutottunk az utcan.
-Valtozo. Egymasnal vagyunk,vagy elmegyunk valamerre. A mennyiseg is mindig attol fugg,hogy jon ki a lepes.
14/L
-Hivatalosan a buszon :D
-Sokszor haza kísért és egyszer megcsókolt
-Egy-két nap után, rákérdeztek én meg mondtam hogy együtt vagyunk
-Nem volt nagy bejelentés, megtudták mikor megtudták...
-Nem ugrok rá tömegben, de nem titkoljuk
-Tudnak és be is szólnak, de leginkább csak féltésből
-Minden reggel a buszon, hétvégén, és kb két délutánonként a hol meg mindig helyzet függő
14-26 éves korom között 3 barátom volt (2 hónap, 9 hónap, az utolsó meg 4 évig tartott)
vegyünk mondjuk a 2.at, 14 évesen jöttem össze vele
-koncerten ismerkedtünk meg, közös volt a baráti társaság
-egy másik koncerten felszedtük egymást, de előtte már kicsit nyomulósan beszélgettünk msn-en :d
-mivel vidéki volt, és én is lementem néha hozzá, már az elején elmondtam anyának "anya, van új barátom"
-osztálytársak, barátok folyamatosan tájékoztatva voltak, végül is tini csajok voltunk, akkor fontosak voltak ezek a pasiügyek :D :D
-mármint mit mutattam? látták rajtam, hogy be vagyok zsongva, és szerelmes vagyok
-mi közük lenne a tanároknak hozzá?
-hétvégékre találkoztunk (250km volt köztünk) nyáron több időre és gyakrabban azért :)
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!