Ez a barátzóna mitől alakul ki?
Figyelt kérdés
Lányok válaszát várom leginkább,miért tesztek egy fiút barátzónába?2015. ápr. 22. 00:11
1/7 anonim válasza:
Vajon miért? Azért mert nem jössz be nekik mint pasi. Minden más csak porhintés.
Ha bejön nekik egy pasi azt nem teszik barátzónába, max. talonba, ha épp van valakijük.
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor utána miért kell jó pofizni?Miért nem mondják meg hogy bocs papi de nem vagy az esetem,vagy valami...Bár most fogom felszámolni ezt a fiú-lány barátságot,sajnos rájöttem hogy semmi értelme,pláne hogy én többet is szeretnék...
2015. ápr. 22. 00:17
3/7 anonim válasza:
Nincs barátzóna, csak puha farkú pasik, akik nem értik meg, hogy nem jönnek be az adott lánynak, és tovább jópofiznak.
4/7 anonim válasza:
Fiúk, miért olyan nehéz ezt elfogadni? Mi, lányok akkor is képesek vagyunk kedvesek és barátságosak lenni egy sráccal, ha nincsenek romantikus elképzeléseink az illetővel. Miért baj ez? Én szeretek fiúkkal is szimplán barátkozni, nem csak lányokkal, de csak azzal akarok túllépni ezen a határon, akivel megvan a kellő szikra. Az is egy baromság, hogy ehhez feltétlenül jól kéne kinézni. Vannak jól kinéző pasik, akiknek a külső bája fabatkát sem ér, mert tuskók és sötétek mint az éjszaka, kell a fenének olyan. Az eddigi szerelmeim jelentős része pedig teljesen átlagos, sőt itt-ott amolyan "csúnyácskának" is sikerült belopnia magát a szívembe. A dolog inkább a kisugárzáson múlik, de ha semmit sem mozgat meg bennem a másik, akkor csak a barátság marad, ez van.
5/7 anonim válasza:
és szerinted csak vad szex képzelhető el fiú és lány között? Nem lehettek csak úgy jóban? Nem lehet valakivel kedves anélkül hogy le akarná szopni? Na, látod, pont az ilyen istenbarma emberek kerülnek az általatok kitalált 'barátzónába'.
6/7 anonim válasza:
Akihez nem vonzódnak azokat teszik oda.
7/7 A kérdező kommentje:
3as az a gond hogy már ő jó pofizik velem,én meg totál leszarom,de köszönöm a válaszokat egyébként!
2015. ápr. 22. 12:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!