Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ki hogyan csinálja?

Ki hogyan csinálja?

Figyelt kérdés

Kizárólag olyan srácok, férfiak véleménye érdekelne, akik kimondottan alfák és tényleg le tudják dumálni a bugyit a nőkről, akár rövid idő alatt is.

Mivel kezdtek utcán vagy a diszkóban?Humor van inkább túlsúlyban a dumában, vagy a szexualitás felvállalása, szexuális szövegek?Mennyi ideig tart általában?Hogyan érdemes nyitni utcán és diszkóban?Használtok-e manipulatív technikákat?Kort is írjatok légyszi!

Aki teheti az inkább priviben írja!Aki kamuzik, azt rögtön kiszúrom, azért annyira vágom már a témát.

Előre is köszönöm!!!

2015. ápr. 21. 21:51
 1/7 anonim ***** válasza:
elsősorban nézz ki valahogy, utána jöhet a többi
2015. ápr. 21. 21:58
 2/7 anonim ***** válasza:

Tehát elméletben penge vagy, csak gyakorlat nem megy?

Pedig arra kell születni.

2015. ápr. 21. 21:59
 3/7 anonim ***** válasza:

Soha nem tartottam magam alfának. Igaz, mindig volt egy néhány fős sleppem, de az inkább a humorom miatt volt.

Ddiszkóban, ha jártam, csak a színpadon, és hogy őszinte legyek, táncolni se nagyon tudok/tudtam.

Csajok? Utcán, áruházban, strandon, mozijegy vásárlás közben, futás, vagy biciklizés, mindegy volt.

2015. ápr. 21. 22:05
 4/7 A kérdező kommentje:

Elsősorban nézek ki valahogy, nem is akárhogy, úgyhogy jöhet a többi.

Kettes nagyon tévedsz, van aki születik rá, igen, de aki nem, az is megtanulhatja.

2015. ápr. 21. 22:07
 5/7 anonim válasza:
kérdező, a második válaszíró GYAKORLATBAN-t írt, vagyis az hogy tulajdonképpen hogy nézel ki, azt nem tudod megtanulni -.-" "nézek is ki valahogy, nem is akárhogy" hát figyelj, ha olyan k*va jól néznél ki akkor általában már az is elég, hidd el, ez 2015 ;) nem kell jó szöveg. nézz ki jól
2015. ápr. 21. 22:30
 6/7 anonim ***** válasza:
pedig manapság tényleg a külsőre hajtanak a csajok, régen még találn ért valamit a jó szöveg is.
2015. ápr. 21. 22:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát 5-ös válaszoló, belepofázol olyanba amiről gőzöd nincs, vagyis lehet hogy van egy téves elméleted.Nálam rondább, dagadtabb férfiak több tucat nőt dugtak már meg és az nem a kinézet miatt volt, hanem a jó duma miatt, úgyhogy ennyi.Nem elég a kinézet, mert ha elég lenne akkor sok nőm lett már volna, az is sokat számít, de ha nincs nagyon jó beszélőkéje az embernek, akkor baszhatja.Az a legfontosabb.De nem is tudom mit vártam itt tulajdonképpen, többet fel se teszek ilyenfajta kérdést.
2015. ápr. 22. 20:39

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!