Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Legyek vele nyílt? 21l

Legyek vele nyílt? 21l

Figyelt kérdés
Kezdeményeztem egy srácnál. Kölcsönös a dolog. Szeretném megbeszélni vele a dolgokat. Megírtam neki. Szerintem nem esett le neki, mert azt írta vissza, hogy : jó, miről van szó? Most mit írjak vissza?
2015. ápr. 21. 10:48
 1/6 anonim ***** válasza:

"fontos dolgokról"

"kettőnkről"

"rólad és rólam"

...

2015. ápr. 21. 10:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Közelítsd meg a dolgot más irányból, és Írd le neki úgy. 21/f
2015. ápr. 21. 10:53
 3/6 To7ka ***** válasza:

Bocsánat, de az #1 tanácsai szörnyen ijesztőek lennének egy pasinak. Stimmel párkapcsolatban az a sor, hogy "szeretnék Veled beszélni!" "Kettőnkről, fontos dolgokról, rólad és rólam!"... :DD Kiugrasz az ablakon és remegsz mint egy nyárfalevél. A lehető legrosszabb amit írhatnál neki...

Nem kell online beszélgetni. Véletlenül se! Hagyjátok már abba!!:DD És a szerelmet megbeszélni se kell. Érezni!! Haladni, hagyni hogy normálisan megtörténjen, nem kierőszakolni és megtárgyalni. Hívasd el magad egy fagyira, sétálni, mosolyogj rá sokat, érezze hogy ez egy randi, öleld át, érezzétek jól egymást és magatokat, utána nagyon nagyon reméljük megmer 21+ évesen csókolni.

Nem kell semmit megbeszélni!! Csak a találkozást.

2015. ápr. 21. 11:03
 4/6 A kérdező kommentje:
Személyesen akarok vele beszélni, csak ok kell, hogy miért? Mert kérdezi, hogy miről akarok?
2015. ápr. 21. 11:15
 5/6 anonim ***** válasza:

#3-as én is pasi vagyok és ettől venném a lapot :D

a lány szeretné megbeszélni a dolgokat...kezdheti máshogy is...csak legyen egyértelmű :)

2015. ápr. 21. 11:15
 6/6 To7ka ***** válasza:

Ne beszélgetni akarj, találkozni!:) Ha ok kell a találkozásra is, nem biztos hogy ő a megfelelő pasi..

Igen, értettem, de már személyesen is átéltem mikor egy lány "beszélni akar valamiről".:D Két hétig rémálmaim voltak (és csak a nyaralásról volt szó).

2015. ápr. 21. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!