14-17 éves Budapesti LÁNYOK! Valaki ismerkedne? 15/F (Többi lennt)
Ismerkedés spontán, egyszeri alkalmak, VAGY akár komolyabb kapcsolatt céljából..:)
15,magas(180cm),sportos,barna haj/szem; szeretek futni,imádok focizni, rendszeresen edzek(street workout), olvasni is szoktam.., elég sok sorozatot nézek, több fajta zenestílushoz is nyitottan állok.
Írj nyugodtan, linkeld facebookod, itt nem a legegyszerűbb az ismerkedés..:)
Szerintem ez egy elég jól kiírt kérdés.
Majd írd meg, hogy volt-e ígéretes jelentkező!
Szia! 15 èves nőiesebb rockerlány vagyok. Szeretek sportolni, de sajnos alkatilag duci vagyok, bár ezen igyekszem változtatni. Imádok olvasni, gyakran írok novellákat ès verseket is. Sokfèle zene irányzat kèpes megfogni, de jobbára a dubstepet ès a metált preferálom. Általában angolul nèzek filmeket, többnyire a drámáèrt, a horrorèrt, a pszichothrillerèrt ès a krimièrt vagyok oda.
Írj, ha felkeltettem az èrdeklődèsedet. :)
Szia! Bár nem igazán nekem szól a kérdés, mert korban jobban különbözünk, azért gondoltam írok...
Beszélni beszélhetünk, nem?:)
Vagy, ha nem zavar a korkülönbség(ami biztos fog)...:D
Azért én is írok valamit magamról:
Szeretek olvasni, a zenéért teljességgel odavagyok, emiatt rengeteget énekelek(megjegyezném, hogy a legtöbb embert kezdi zavarni amikor hétköznap éjfél felé is hallani:D), gitározok, zenét hallgatok...
Én is szeretem a sorozatokat,filmeket, csak nincs sok időm rájuk:(
Sportolok is, hetente körülbelül ötször futok:)
Na, jó, dióhéjban ennyi:D
Írhatsz, ha azért szimpatikus voltam:)
Ha aktuális még a kérdés akko irhac
magamrol kicsit:
Szeretek olvasni,zenét halgatni,gördeszkázni,uszni,filmeket ato füg, h milyen hangulatom van ,h menyit nézek egy nap, nem vok kitünö tanulo de naon rosz tanulonaksem mondanám magam
Ha szimpi a leírás akko irj😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!