Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha az utcán meglátsz egy...

Ha az utcán meglátsz egy lányt, és ismerkedni szeretnél vele, milyen dumával mész oda?

Figyelt kérdés

pl.: Szia! Jófejenk tűnsz, lenne kedved ismerkedni?

Szituáció csak szimplán az utcán sétálva.

2015. ápr. 19. 18:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Lány vagyok, és nekem idáig a 4-es szövege tetszett a legjobban. :D Tudom, furcsa humorom van... De ha tetszene a srác, nálam jó kezdőpont lenne a humor.
2015. ápr. 19. 18:41
 12/15 anonim ***** válasza:
Helyzettől függ. Volt, akitől megkérdeztem hányas lába van, mert nagyjából akkora a lába, mint a nővéremnek, aki kórházba került, (nincs is nővérem) és papucsot akarok vinni neki.
2015. ápr. 19. 18:41
 13/15 anonim ***** válasza:
De olyan is volt, tőle kérdeztem meg, hogy szerinte milyen szöveggel kezdjek, hogy ne zavarjon el a halál fszára. Meg hogy járt-e boszorkányképzőbe, mert teljesen megbabonázott. Meg tudom is én már! Improvizáltam mindig.
2015. ápr. 19. 18:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Tévedés h a kinézeten múlik minden. Van görög szobor kinézetű ismerősöm, olyan szar dumával, hogy mindenkit elriszt vele. Szemezési fázisig óriási a siker, utána tragikus eredmények.. Van viszont pókhasú szörös törpe, aki időnként meglepően jó csajokat huz be, mert jó a dumája, pedig ráadásul csóró is.
2015. ápr. 19. 18:54
 15/15 anonim ***** válasza:

szerencsére remek beszélőkével áldott meg a sors, jön belőlem a szó mint tehénből a gané :D akármiről eltudok dumálni órákat. Ha az utcán látom meg, ráköszönök és megkérdezem hogy hogy van, megdicsérem hogy milyen jól néz ki, aztán megkérdezem hogy tud e nokedlit szaggatni a pörkölt mellé. Ha nem tud akkor tárgytalan a dolog.

Tavaly nyáron kicsit volt a fejbe és komolyan megkérdeztem az egyik csajtól ezt a nokedlis dolgot, neki bejött, sőt fel is ajánlotta hogy szaggat nekem. Felbuzdúlva eme remek szövegen és hogy még volt pi*csa akinek ez be is jött, elkezdtem lövetni a dumát, de hogy őszinte legyek 15/2-es aránynál felhagytam a "Tudsz e szaggatni nokedlit a pörkölthöz" dumával mert kicsi volt azon hölgyek száma akik tudtak szaggatni nokedlit vagy éppen csak vevők voltak rá. A fentebb említett hölgy végül nem szaggatott nekem nokedlit mert mást szaggattunk ama remek éjszakán, így nem tudtam meg hogy valóban ért e a nokedli szaggatáshoz. A 15/2-es arány másik beakadt hölgye sem mutatta meg tésztaszaggató tudását, de a gatyát annál nagyobb hévvel szagatta le rólam.

2015. ápr. 25. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!