Ha az utcán meglátsz egy lányt, és ismerkedni szeretnél vele, milyen dumával mész oda?
pl.: Szia! Jófejenk tűnsz, lenne kedved ismerkedni?
Szituáció csak szimplán az utcán sétálva.
szerencsére remek beszélőkével áldott meg a sors, jön belőlem a szó mint tehénből a gané :D akármiről eltudok dumálni órákat. Ha az utcán látom meg, ráköszönök és megkérdezem hogy hogy van, megdicsérem hogy milyen jól néz ki, aztán megkérdezem hogy tud e nokedlit szaggatni a pörkölt mellé. Ha nem tud akkor tárgytalan a dolog.
Tavaly nyáron kicsit volt a fejbe és komolyan megkérdeztem az egyik csajtól ezt a nokedlis dolgot, neki bejött, sőt fel is ajánlotta hogy szaggat nekem. Felbuzdúlva eme remek szövegen és hogy még volt pi*csa akinek ez be is jött, elkezdtem lövetni a dumát, de hogy őszinte legyek 15/2-es aránynál felhagytam a "Tudsz e szaggatni nokedlit a pörkölthöz" dumával mert kicsi volt azon hölgyek száma akik tudtak szaggatni nokedlit vagy éppen csak vevők voltak rá. A fentebb említett hölgy végül nem szaggatott nekem nokedlit mert mást szaggattunk ama remek éjszakán, így nem tudtam meg hogy valóban ért e a nokedli szaggatáshoz. A 15/2-es arány másik beakadt hölgye sem mutatta meg tésztaszaggató tudását, de a gatyát annál nagyobb hévvel szagatta le rólam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!