Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van esélyem egy nálam 58 és...

Van esélyem egy nálam 58 és félévvel idősebb férfinál?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Beleszerettem egy 83 éves férfiba, én 24 éves vagyok. Mit tegyek? Lehet nála esélyem? Személyesen nem ismerem, csak nagyon tetszik, hallottam már róla, nagyon okos, kedves, vicces és intelligens.

Adtok esélyt ennek a kapcsolatnak, illetve nektek mi lenne a véleményetek, ha mondjuk a környezetetekben lenne egy ilyen pár?

Előre is köszönöm! :)

2015. ápr. 19. 13:08
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

hirtelen ez jutott eszembe:

[link]

az nem kerdes hogy problemaid vannak a hatterben.

sztem inkabb ugy gondolkodj hogy halottal egy oregurrol, es ekkora erzelmek alakultak ki, mi tortenhet ha tenyleg valos vallalhato embernel alakul igy? erre torekedj a tovabbiakban. es felejsd el hogy hulyet csinalsz magadbol az egesz vilag elott, csak mert most erzel valamit.

2015. ápr. 19. 14:49
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Személyesen nem ismered, de beleszeretsz és a komoly kapcsolaton töröd a fejed.

A férfi korától függetlenül 14 évesen sem normális az ilyen hozzáállás, de 24 évesen nagyon éretlen!

2015. ápr. 19. 17:33
 23/27 A kérdező kommentje:

Rendben, tehát negatív a hozzáállás.

Én viszont biztos vagyok az érzelmeimben, nagyon szeretem, és remélem, hogy alakulhat ki kapcsolat.

2015. ápr. 19. 18:09
 24/27 anonim ***** válasza:

Egy általad kialakított, illuzorikus képbe vagy szerelmes, tulajdonságok halmazába...

Egyre jobban kételkedek benne hogy komoly a kérdés, bár legelső olvasáskor is az volt az érzésem hogy kamu.

2015. ápr. 19. 18:32
 25/27 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy illúzióba vagyok szerelmes, de attól a kérdésem még továbbra is valós.

Most is éppen rá gondolok, mint mindig.

2015. ápr. 19. 19:16
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

a mai media, horoszkopok, romantikus filmket a hibasok ezert.

szegeny lany azt hiszi hogy a szerelem egy mindent elsopro ero es hallgatni kell ra, mindeg amit a szive diktal blablabla

mikozben csak valamiert bejott neki, sokat gondolt ra, es kialakult ezaz onsziggesztio amit sokan szerelemnek hivnak, ahogy kialakulhat akarki irant..

ha helyen kezelned az egeszet eszedbe sem jutna komolyabban gondolkodni ilyesmin. dehat ra fogsz jonni ugyis par honap mulva, sot meg a kerdest is letorlod sztem.

2015. ápr. 19. 22:27
 27/27 A kérdező kommentje:

Hú, van benne igazság, amit írsz. Nem szívesen ismerem be, de ez tényleg felelős lehet ezért.

Amúgy nem hinném, hogy ez az érzés a közeljövőben változni fog, tényleg nagyon kedvelem és szeretem.

2015. ápr. 20. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!