Igazán őszinte. Kedves,bájos pofija van. Szeret bújni,lehet simogatni,puszilgatni.
2015. ápr. 19. 06:19
1/10 anonim válasza:
Biztos van.
2015. ápr. 19. 06:29
2/10 anonim válasza:
nekem pont ilyen az anyukám :)
2015. ápr. 19. 06:31
3/10 anonim válasza:
En ismerek egy kettőt
2015. ápr. 19. 06:34
4/10 anonim válasza:
Ilyen vagyok, csak nem kell senkinek... Beletettem szívem-lelkem egy kapcsolatba, egy évet bírt... Megkaptam, hogy túlszeretem és fogjam fel, hogy nem lesz velem örökre... Összetörtem, de nem tudok más lenni... Nekem nem megy a ridegség és az, hogy ne hosszútávra zervezzek a barátommal. :(De bármit adtam, az nem volt jó. Nem erre vágyott, és ezzel sokan vannak így. :(
18l
2015. ápr. 19. 06:45
5/10 anonim válasza:
De van, a párom. Ezek azok ami miatt szerelmes vagyok belé. Csodás nő. :)
2015. ápr. 19. 06:45
6/10 A kérdező kommentje:
4: lehet ott más volt a baj! Szexuálisan izgattad a fantáziáját? Én megbecsulnek egy ilyen lányt aki ragaszkodó.
2015. ápr. 19. 06:55
7/10 anonim válasza:
Negyedik vagyok. Hogy őszinte legyek, a végén már csak az tartott össze... Azt mondta, hogy a testem "szép ", de a belsőm túl sok neki és nem akar olyat, aki kötődik nagyon hozzá... Nem kellett a szeretetem, ez volt a baj.:(
2015. ápr. 19. 07:12
8/10 anonim válasza:
Utolsó, ne búsulj! Értékes lány vagy, egyszer jön egy fiú, aki meg fog becsülni. Sokan vágynak ilyen barátnőre, többek között én is. :)
2015. ápr. 19. 07:31
9/10 anonim válasza:
Hidd el jó dolog kimutatni azt amit érzel. Semmire nem mész azzal sem ha nem tudod megmutatni neki mennyire szereted. Akkor féltékenykedés meg vita lesz. Szóval nincs gond a te eseteddel. Van olyan akinek rengeteg szeretet kell. Mert hiába érzel ha senki nem látja. Fel a fejjel!
Kérdező: Én őszinte ember vagyok. És ez a legrosszabb dolog. Kedvesnwk nem igazán mondom magam, hamarabb korrekt. És az érintést sem nagyon szeretem. Magyarázat: ha őszinte vagy mindent mondasz jót és rosszat. És ha mások is tudják hogy ilyen vagy akkor hajlamosak becsapni. Naiv lévén ez elég alattomos a környezettől. Ahogy a szeretett embertől is. Ergo becsapnak -> nem bízok meg senkiben -> nem szeretem ha megérintenek. A csalódás sokmindenre jó.
2015. ápr. 19. 07:32
10/10 anonim válasza:
Én ilyen vagyok, párkapcsolatban élek egy éve, szerencsére minden rendben van :) négyes, ne szomorkodj, jön majd az életedbe egy olyan férfi aki mindezt szeretni fogja benned :) hát az igazán szókimondó, őszinte természetem miatt néhány embert alaposan megbántottam már, pedig nem volt szándékos
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!