Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Úristen! Mit tegyek? Elmondjam...

Úristen! Mit tegyek? Elmondjam neki?

Figyelt kérdés

Állandóan ezen jár az agyam. Nem tudom hogy el mondjam-e neki hogy Teszik és nagyon nagyon bírom. Szoval ez a fiú jövőre nem fog a mi sulinkba járni. Nekem nagyon fog hiányozni mert amikor megláttam rögtön beleestem és most állandóan velem van,fizikai kapcsolatot létesít és és én nagyon szeretem de nem tudom hogy ő viszonozza e ezt az érzést.

Elmondjam neki hogy tetszik vagy ne? Mi lesz velem ha elmegy? Nagyon fog hiányozni....:(

2015. ápr. 19. 00:04
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Azt értem fizikai kapcsolat alatt hogy piszkálja a kezem meg a térdemnél
2015. ápr. 19. 00:17
 12/17 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok?

Nem fogtok egy suliba járni, és!???

Ismerkedj vele, szervezzetek közös programot. Ha meg összejöttök és jövőre is együtt lesztek majd találkoztok tanítás után.

2015. ápr. 19. 00:20
 13/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, szerintem inkább te vagy a kanos, azért vagy így megkergülve azért a csókáért.
2015. ápr. 19. 00:24
 14/17 anonim ***** válasza:

#11: Az aztán a fizikai kapcsolat.....:D

Iskolán kívül nem találkoztok soha többet? Ha nem, akkor úgy a kapcsolatnak se lenne értelme.

2015. ápr. 19. 00:33
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a fizika szakkörön ismerkedtek meg :)
2015. ápr. 19. 08:09
 16/17 anonim válasza:

Küldj felé apró jeleket, nézd a gesztusait(neten rengeteget olvashatsz róla, hogy hogy viselkedik egy srác, ha bejön neki valaki) és ha vevő a közeledésedre, akkor kérdezz rá, hogy tetszel-e neki, vagy mondd el, hogy te mit érzel!

Nem egyszerű, ha valaki félénk, de nagy levegő, bátorság, és kész :)

2015. ápr. 19. 08:37
 17/17 anonim ***** válasza:

fizikai kapcsolatot letesit

vagyis dugtok? xd

2015. ápr. 20. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!