Úristen! Mit tegyek? Elmondjam neki?
Állandóan ezen jár az agyam. Nem tudom hogy el mondjam-e neki hogy Teszik és nagyon nagyon bírom. Szoval ez a fiú jövőre nem fog a mi sulinkba járni. Nekem nagyon fog hiányozni mert amikor megláttam rögtön beleestem és most állandóan velem van,fizikai kapcsolatot létesít és és én nagyon szeretem de nem tudom hogy ő viszonozza e ezt az érzést.
Elmondjam neki hogy tetszik vagy ne? Mi lesz velem ha elmegy? Nagyon fog hiányozni....:(
Hány évesek vagytok?
Nem fogtok egy suliba járni, és!???
Ismerkedj vele, szervezzetek közös programot. Ha meg összejöttök és jövőre is együtt lesztek majd találkoztok tanítás után.
#11: Az aztán a fizikai kapcsolat.....:D
Iskolán kívül nem találkoztok soha többet? Ha nem, akkor úgy a kapcsolatnak se lenne értelme.
Küldj felé apró jeleket, nézd a gesztusait(neten rengeteget olvashatsz róla, hogy hogy viselkedik egy srác, ha bejön neki valaki) és ha vevő a közeledésedre, akkor kérdezz rá, hogy tetszel-e neki, vagy mondd el, hogy te mit érzel!
Nem egyszerű, ha valaki félénk, de nagy levegő, bátorság, és kész :)
fizikai kapcsolatot letesit
vagyis dugtok? xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!