Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol lehet találni olyan...

Hol lehet találni olyan férfit, akinek egy nőnél nem a külső számít, hosszú távon?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 18. 23:47
1 2 3
 11/22 LazyJones ***** válasza:
93%
Az idősebbek egy része már rájött, hogy a külső egy olyan dolog, ami könnyen változik. Szóval közöttük.
2015. ápr. 18. 23:54
 12/22 anonim ***** válasza:
én ilyen férfi vagyok
2015. ápr. 18. 23:59
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

nem veled beszélek így kedves kérdezö hanem kollektivan...

Sok nő hisztizik hogy kövér, de persze hogy kövér mikor reggleire megeszik két salátalevelet aztán ebédre egy fél disznót és utána egész nap ül és sopánkodik hogy kövér... :D

Ha a csaj le akar fogyni akkor 99% hogy le is tud...

illetve az érem másik oldala:

10 oylan nőből 9 aki kövérnek mondja magát valójában baromi jo alaku csak ők is az iylen fos lapokon nönek fel mint a cosmo...

14/22 anonim ***** válasza:
80%
Ez nagyon nem így megy szerintem. Sokan vannak akiknek nem a külső számít. De! mégis ezt látod meg először, és az első benyomás fontos. Neked se lenne jó teljesen akármilyen srác. És ez a szépsége és a buktatója is a dolognak. Hogy nagyon sokan nem a külsőt nézik, de mégis beleszól ebbe.
 15/22 anonim ***** válasza:
42%
Vakok és gyengénlátok intézete?
2015. ápr. 19. 00:01
 16/22 anonim ***** válasza:
34%
Pénztárca is vastag?Mert ha igen akkor bárhol esélyed van :D
2015. ápr. 19. 00:05
 17/22 anonim ***** válasza:
6%
A lányoknál sokkal többet számít, engem még jó külsővel, és belsővel, összhangal is elküldenek, szóval nekem ne rinyáljanak a válogatós cafkák.
2015. ápr. 19. 00:14
 18/22 anonim ***** válasza:
54%

Sehol.

Csak a nőket tudja levenni a lábukról egy csúnyácska kövér/sovány pasi is, ha amúgy karizmatikus és úgy tudja előadni magát, hogy a másik nemet az ujja köré csavarja.

A férfiak, ha külsőleg nem felelsz meg nekik, onnantól nincs esélyed.

A férfiaknak is számít a kisugárzás, a viselkedés, stb., de csakis akkor, ha külsőleg tetszel nekik.

Egy nőnél előfordulhat, hogy aki előszörre külsőre nem tetszik, ha megismeri, mégis vonzalmat kezd érezni iránta (ez saját tapasztalat), de fordított esetben egy férfinél nemigen. Vannak ritka kivételek persze, ilyenről is tudok azért.

2015. ápr. 19. 00:24
 19/22 anonim ***** válasza:
Itt rengeteget találsz, habár a lelkesedésük általában csak addig tart, amíg el nem küldöd nekik az első képet magadról.
2015. ápr. 19. 00:38
 20/22 anonim ***** válasza:
8%
A nők többsége kegyetlen! Arra ösztönzi a férfiakat hogy egész nap edzenek különben nem kapnak punit. Na mármost ezek a férfiak sertetsegbol már csak olyan lánnyal jönnek össze aki szintén sportos.
2015. ápr. 19. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!